KRAKOW & AUSCHWITZ

prel 5-9 juni 2025

 

Program

Reseledare: TONI DUVESKOG

med svensktalande guide i Auschwitz

En otroligt spännande och viktig resa. Vi har nu genomfört flera resor till Krakow och Auschwitz, ALLTID med mycket högt betyg från resenärerna.
Hotellet ligger inom gångavstånd till Krakows gamla stad, en av Europas mysigaste städer. En kort men innehållsrik resa. 

 

Pris: från 7.850 kr*

Enkelrumstillägg: 1.800 kr

I priset ingår flyg, flygplatsskatter, transfer mellan flygplats och hotell i Krakow, del i dubbelrum, frukost dagligen, en lunch och en middag. Utflyktsprogram och entréavgifter enligt specifikation i program, lokala guider och erfaren reseledning.

Tillkommer: dricks till hotell, chaufför och guider på 70 PLN (ca 170 kr), övriga måltider och måltidsdrycker samt ev extra utflykter och inträden än det specificerat i program.

Anmälningsavgift: 1.500 kr som dras av från slutfakturan.

 

Avresa från Arlanda med Norwegian direktflyg:

5 juni Arlanda - Krakow 11.30 - 13.20

9 juni Krakow - Arlanda 09.10 - 11.00

 

 

Anmälan

Det räcker med en anmälan per familj eller par om man bor på samma adress.

Alla fält med * måste vara ifyllda för att kunna göra en bokning. Information om avbeställningsskydd kommer i bokningsbekräftelsen. Se även info i programmet.

 

Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.

 

Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (inga mellannamn).

 

Man
Kvinna
Godkänn