Betalning

Kortbetalning: Klicka här för att betala med ditt kort (Mastercard eller Visakort).

Bankgiro: Vid betalning till vårt bankgiro 5199-4119 - uppge fakturanummer eller vad betalningen gäller samt vem det gäller.
Swish: Det går nu även att betala med Swish! Vårt swishnummer är 123 271 00 36 - märk betalningen med ditt namn samt vad det gäller. 

Om du nyss gjort en bokning går det bra att invänta en bekräftelse från oss innan man betalar anmälningsavgiften, som ska betalas senast 7 dagar efter bokningstillfället.
Avbeställningsskydd: Önskar ni köpa till ett avbeställningsskydd ska det göras i samband med inbetalningen av anmälningsavgiften. Kostnaden för avbeställningsskyddet baseras på resans totalpris, läs mer genom att klicka här.  


Slutfaktura skickas ut cirka 3 månader före avresa och slutlikviden ska vara betald senast 45 dagar innan avresa. Se faktura för exakt datum.

Köpvillkor, secretessvillkor, kortköp, avbeställningsvillkor m.m.

Sekretess-policy 

När du beställer en resa hos Duveskogs Reseservice Ab uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och personnummer. Genom att du acceptera våra resevillkor och bokar en resa så godkänner du att vi spara och använder dessa uppgifter för att fullfölja våra åtagande mot dig som kund. Som kund har du enligt Personuppgiftslagen (PUL) rätt att få information som vi har registrerat om dig. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår kundservice. Vi kommer aldrig att lämna ut dina personuppgifter till tredje part.


Betalning med kort (skall börja fungera i januari månad 2011) 

Vi accepterar betalningar från de vanligaste typerna av kort: VISA och MasterCard.


Alla köp kopplas till Payers (www.payer.se) säkra betalserver vilket betyder att Dina kortuppgifter endast går till Payer och till inlösande bank. Överföringen av information är krypterad med SSL-Secure Socket Layer-128-bitars kryptering. Duveskogs Reseservice AB (www.duvres.se) kan inte ta del av Dina kortuppgifter vilket ökar säkerheten för dig som kund. Payer om säkerhet http://www.payer.se/?activate=tjanster&submenu=security

Regler för anmälan, betalning och avbokning.

Man anmäler sig till en resa genom att betala anmälningsavgift på 900 - 2000kr/pers. (lite olika anmälningsavgift beroende på vilken resa det gäller, se information i bekräftelsebrev). Slutlikviden skall erläggas senast det datum som finns på slutfakturan.


Fram till 45 dagar innan avresan kan man avboka till en kostnad av 5 % av resans pris, dock lägst 700kr.

45 - 35 dagar före avresa kostar en avbokning 25 % av resans pris.

35 - 21 dagar före avresa kostar en avbokning 50 % av resans pris.

21 dagar före avresa kostar en avbokning 100 %.

I samband med att man betalar anmälningsavgiften kan man också betala en avbeställningsförsäkring som gör att man får nästan hela resan återbetald vid avbokning för t ex sjukdom, olycksfall etc minus en mindre avbokningskostnad. Läkarintyg erfordras.


Om vi som resebyrå avbokar resan på grund av oroligheter på resmålet eller på grund av för få deltagare så informerar vi resenärerna om detta senast 5 veckor före avresan. I sådant fall återbetalas hela den summa respektive resenär har inbetalt för resan.


Vi reserverar oss för prisändringar som ligger utanför vår kontroll, som kan bero på höjda flygpriser, flygskatter, valutakurser, tidsändringar etc. Vi reserverar oss också för mindre förändringar i programinnehållet samt eventuellt tryckfel i broschyren, samt om en grupp blir mindre än beräknat kan det hända att någon reseledare uteblir.


Vi reserverar oss också för att om en reseledare blir sjuk, eller drabbas av oförutsedda händelser som omöjligör hans medverkan, så genomförs resan med annan reseledare.


Passett måste vara giltigt minst 6 månader efter hemresedagen. Vissa flygbolag släpper inte ombord passagerare om inte passett är giltigt minst 6 månader efter hemresedagen.

Garantier 

Duveskogs Reseservice har ställt lagstadgade garantier till Kammarkollegiet för resorna enligt paketreselagen i Sverige. http://www.kammarkollegiet.se/