Betalning

Kortbetalning: Klicka här för att betala med ditt kort (Mastercard eller Visakort).

Bankgiro: Vid betalning till vårt bankgiro 5199-4119 - uppge fakturanummer eller vad betalningen gäller samt vem det gäller.
Swish: Det går nu även att betala med Swish! Vårt swishnummer är 123 271 00 36 - märk betalningen med ditt namn samt vad det gäller. 

Om du nyss gjort en bokning går det bra att invänta en bekräftelse från oss innan man betalar anmälningsavgiften, som ska betalas senast 7 dagar efter bokningstillfället.
Avbeställningsskydd: Önskar ni köpa till ett avbeställningsskydd ska det göras i samband med inbetalningen av anmälningsavgiften. Kostnaden för avbeställningsskyddet baseras på resans totalpris, läs mer genom att klicka här.  


Slutfaktura skickas ut cirka 3 månader före avresa och slutlikviden ska vara betald senast 45 dagar innan avresa. Se faktura för exakt datum.

Köpvillkor, secretessvillkor, kortköp, avbeställningsvillkor m.m.

Sekretess-policy 

För att kunna fullfölja en bokning genom Duveskogs Reseservice AB behöver vi att ni godkänner våra villkor för hantering utav era personuppgifter. 
Detta för att vi kommer behöva skicka en del av era personuppgifter vidare till en tredje part så som flygbolag samt hotellen till det land ni väljer att resa. 
Då många av våra resor går till ett land utanför EU måste vi har våra kunders godkännande för att kunna fullfölja en bokning. 
Med personuppgifter menar vi namn, adress, telefonnummer, e-postadress samt personnummer & passnummer. 
Vi kommer enbart använda era personuppgifter till de ändamål de är avsedda för, i vårt fall för att kunna göra en komplett bokning av er önskade resa med hotell och flyg. I enlighet med GDPR godkänner ni detta då ni bockat i rutan ”godkänn” innan ni skickar in ett bokningsformulär till oss. 


Om man som kund inte vill fortsätta finnas kvar i vårt kundregister efter avslutad resa måste man själv göra ett aktivt val att avsluta sitt kundnummer hos oss. Detta kan ni göra genom att ringa in till oss på 0278-160 05 eller mejla in till oss på info@duvres.se 
Gör man inte detta aktiva val kommer era personuppgifter att finnas kvar i vårt kundregister, vilket då förenklar för er som kund om ni skulle vilja åka på någon ytterligare resa tillsammans med oss i framtiden. Ni kan då endast ange ert kundnummer så kodar vi in er på ert nya önskade resmål. 
Man kan också vänta sig att få enstaka utskick per år av vår tidning Resenytt samt motta våra nyhetsmail utskick ca 12 gånger/år. 

Vill man EJ mottaga våra reklamutskick kan ni redan vid anmälningstillfället ange detta, det går också bra att höra av sig till oss vid senare tillfälle för att ”avbryta” våra nyhetsbrev samt reklamutskick. 

För att vi som företag inte skall bryta mot den nya lagen (GDPR=General Data Protection Regulation) som ersätter föregående lag (PUL=Person Uppgifts Lagen) måste vi informera alla våra kunder om hur vi hanterar era personuppgifter för er egen säkerhets skull.


Betalning med kort (skall börja fungera i januari månad 2011) 

Vi accepterar betalningar från de vanligaste typerna av kort: VISA och MasterCard.


Alla köp kopplas till Payers (www.payer.se) säkra betalserver vilket betyder att Dina kortuppgifter endast går till Payer och till inlösande bank. Överföringen av information är krypterad med SSL-Secure Socket Layer-128-bitars kryptering. Duveskogs Reseservice AB (www.duvres.se) kan inte ta del av Dina kortuppgifter vilket ökar säkerheten för dig som kund. Payer om säkerhet http://www.payer.se/?activate=tjanster&submenu=security

Regler för anmälan, betalning och avbokning.

Man anmäler sig till en resa genom att betala anmälningsavgift på 900 - 2000kr/pers. (lite olika anmälningsavgift beroende på vilken resa det gäller, se information i bekräftelsebrev). Slutlikviden skall erläggas senast det datum som finns på slutfakturan.


Fram till 45 dagar innan avresan kan man avboka till en kostnad av 5 % av resans pris, dock lägst 700kr.

45 - 35 dagar före avresa kostar en avbokning 25 % av resans pris.

35 - 21 dagar före avresa kostar en avbokning 50 % av resans pris.

21 dagar före avresa kostar en avbokning 100 %.

I samband med att man betalar anmälningsavgiften kan man också betala en avbeställningsförsäkring som gör att man får nästan hela resan återbetald vid avbokning för t ex sjukdom, olycksfall etc minus en mindre avbokningskostnad. Läkarintyg erfordras.


Om vi som resebyrå avbokar resan på grund av oroligheter på resmålet eller på grund av för få deltagare så informerar vi resenärerna om detta senast 5 veckor före avresan. I sådant fall återbetalas hela den summa respektive resenär har inbetalt för resan.


Vi reserverar oss för prisändringar som ligger utanför vår kontroll, som kan bero på höjda flygpriser, flygskatter, valutakurser, tidsändringar etc. Vi reserverar oss också för mindre förändringar i programinnehållet samt eventuellt tryckfel i broschyren, samt om en grupp blir mindre än beräknat kan det hända att någon reseledare uteblir.


Vi reserverar oss också för att om en reseledare blir sjuk, eller drabbas av oförutsedda händelser som omöjligör dennes medverkan, så genomförs resan med annan reseledare.


Passet måste vara giltigt minst 6 månader efter hemresedagen. Vissa flygbolag släpper inte ombord passagerare om inte passet är giltigt minst 6 månader efter hemresedagen.

Garantier 

Duveskogs Reseservice har ställt lagstadgade garantier till Kammarkollegiet för resorna enligt paketreselagen i Sverige. http://www.kammarkollegiet.se/

Kontakta oss: 

Duveskogs Reseservice AB 

Renshammarvägen 8b 821 50 Bollnäs. 

Tfn 0278 - 160 05  

Email: info@duvres.se  info@duvres.se

Öppettider mån-fred 9-17

Org. nr. 556467-9651 

BankGiro 5199 - 4119 

Vill du swisha in din betalning. Skriv ditt namn, samt fakt. nr 

Swish nr 1232710036 


Garantier för resorna är ställda enligt krav från kammarkollegiet


Vi reserverar oss mot prisändringar som ligger utanför vår kontroll, som kan bero på höjda flygpriser, flygskatter, valutakurser, tidsändringar . Vi reserverar oss också för mindre förändringar i programinnehållet samt eventuellt tryckfel i broschyren, samt om en grupp blir mindre än beräknat kan det hända att någon reseledare uteblir. 

Vi reserverar oss också för att platserna på en resa kan ha tagit slut innan denna hemsida har hunnits uppdaterats

Powered by