ISLAND

27 augusti - 1 september 2024

Reseledare: Maria Herza

Guide: Martina Guðsteinsson

 

OBS! Resan blir i liten grupp - MAX 17 deltagare.

 

 

Program

Island är ett fantastiskt vackert land, vi har plockat ut de bästa bitarna av allt ögongodis som landet erbjuder. Bada i varma källor, beskåda vackra vattenfall, se gejsrar spruta vatten långt upp i luften och vandra längs svarta lavastränder i Reynisfjara. Besök klyftan mellan kontinentalplattorna i Tingvalla och strosa i de mysiga gränderna i Reykjavik.

Obs. vid vandringen till Reykjadalurs varma källor måste du kunna vandra ca 10 km totalt på den utflykten, uppdelat i två etapper till och från de varma källorna där vi har ett längre stopp.

 

 

Pris: fr 18.995 kr

Enkelrumstillgg: 6900 kr (begränsat antal)
Anmälningsavgift: 1.500 kr (dras av då slutlikvid betalas) Slutlikviden betalas mot faktura som vi skickar ut, och den skall betalas ca. 45 dagar före avresa.

 

Avresa från  Arlanda eller Köpenhamn med Iceland Air

 

Flygtider från Arlanda, 18.995 kr

Arlanda - Keflavik  13:50 - 15:10

Keflavik - Arlanda 16:25 - 21:35 

 

Flygtider från Köpenhamn, 19.595 kr

Köpenhamn - Keflavik 14:05 - 15:25
Keflavik - Köpenhamn 16:30 - 21:40

 

Välkommen med!

 

Boka din resa


Ja, jag vill boka resan till Island 27 aug - 1 sep 2024

Det räcker med en anmälan per familj eller par om man bor på samma adress.


Alla fält med * måste vara ifyllda för att kunna göra en bokning. Information om avbeställningsskydd kommer i bokningsbekräftelsen. Se även info i programmet.

 

Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.

 

Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (inga mellannamn).

 

Klicka här för att läsa regler.

Man
Kvinna
Godkänn