Välkommen till Indien

Tid: 18 feb - 3 mars 2019

Reseledare: David Duveskog & Toni Duveskog

Ciceron: Terry Prakasam
INDIENS STORA SEVÄRDHETER OCH UPPLEVELSER
VÄNTAR DIG PÅ DENNA RESA. 

Preliminärt innehåll : Taj Mahal i Agra, Trosgnistans barnhem och hjälparbete i Coimbatore, Keralas flodbåtar i en grönskande omgivning, ofta kallad "Indiens trädgård". Slappa dagar på slutet vid de vita stränderna i GOA


Se filmklipp från den senaste resan till Indien i februari 2017 här: 

David är en av våra mest erfarna reseledare som lett resor till ett 10-tal länder och själv jobbat som biståndsarbetare i Afrika i över 10 år, David har lett flera uppskattade resor till Indien tidigare)

Program

Pris (prel): 23 800 kr

Tid: prel 18 feb - 3 mars 2019

Flygtider från Arlanda:

Ukraina airlines har vi haft på flera av våra grupper och vi har själva rest med dem. De har mestadels Boeing i sin flotta och det upplevs som vilket europeiskt flygbolag som helst. Vi har själva flugit med dem vid flera tillfällen.

Utresa 18 februari. Hemresa 3 mars med Ukraine Airlines(PS)

PS172 Arlanda - Boryspil(Ukraina) 15.05 - 18.25

PS391 Boryspil(Ukraina) - New Delhi 20.55 - 07.20
PS392 New Delhi - Boryspil(Ukraina) 11.00 - 15.20
PS173 Boryspil(Ukraina) - Arlanda 19.35 - 20.55

Flyg från Göteborg och Köpenhamn på begäran.


Enkelrum 3400 kr

Välkommen att boka din plats nu!


Anmälningsavgift: 2500 kr (dras av då slutlikvid betalas) Slutlikviden betalas mot faktura som vi skickar ut, och den skall betalas ca. 5-6 veckor före avresa.
I priset ingår flyg, flygplatsskatter, transfer mellan flygplats och hotell med del i dubbelrum, halvpension enligt programblad.. Utflyktsprogram och entréavgifter enligt specifikation i program, lokala guider och erfaren reseledning.


Boka din resa

Ja, jag vill boka mig till Indien 18 feb - 3 mars 2019
Alla fält måste vara ifyllda för att kunna skicka. Viktigt att ni meddelar om avbeställningsskydd önskas, då detta måste bokas i samband med anmälan. Se info i broschyr


Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.


Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (inga mellannamn).


Klicka här för att läsa regler.

Man
Kvinna
Godkänn
Klicka här för att betala anmälningsavgiften