USA

Family Fest in the smokies

25 maj-4 juni 2022

Reseledare: Kjell & Gunilla Lindstedt

Program

Följ med oss till de fantastiska Smoky Mountains i Gatlinburg, Tennessee, för en
tre-dagars musikfest som kallas Family Fest. På festivalen bjuds det på härliga kvällskonserter och morgongudstjänster, fredag kväll till och med söndag, och ger en otrolig serie av gospelmusikens skickligaste artister och talare.

Därtill kommer vi få njuta av en tur i de hisnande vackra Smoky mountains och njuta av härlig avkoppling vid kusten i Florida tillsammans med de erfarna reseledarna Kjell & Gunilla.


Anmäl dig nu bindningsfritt så reserverar vi plats åt dig.

När pris och hotell är spikad återkommer vi till dig med information. Då kan du välja om du vill gå vidare med en bindande anmälan och först då betalar du anmälningsavgift.


Preliminärt pris: 30.950 kr**
I priset ingår flyg, mat på de internationella flygen, flygskatter, buss med transfers i Usa, del i dubbelrum och frukost dagligen. Utflyktsprogram, konsertbiljetter och entréavgifter enligt specifikation i program, lokala guider, erfaren reseledning och 2 middagar ingår. Övriga måltider, måltidsdryck och dricks ingår ej.

ESTA (inresetillstånd USA) ingår inte, kostar, 2019, 14 usd. Hjälp med ansökan erbjuds och görs ca 1-2 månader före avresa.

**Hotell i Florida ej klart, inte heller inrikesflyget 30 maj till Florida. Priset är därför preliminärt och kan ändras fram till vi  begär in bindande anmälningar.


Anmälningsavgift: 3000 kr (dras av då slutlikvid betalas) Slutlikviden betalas mot faktura som vi skickar ut, och den skall betalas ca. 5-6 veckor före avresa.
Enkelrumstillägg: ej klart
Flerbäddsrum: Ring oss för mer information

Flygtider:
Från Arlanda
Utresa:

LH809 25 Maj Arlanda-Frankfurt 06:15-08:25
LH444 25 Maj Frankfurt-Atlanta 10:15-14:25
Hemresa:
LH463 3 juni Miami-Frankfurt 16:50-08:00+1
LH802 4 juni  Frankfurt-Arlanda 10:20-12:25

Bagage: 23 kilo incheckat bagage och 8 kilo handbagage

**Priserna som är angiven gäller med rabatt som du får vid betalning via bankgiro, banköverföring eller Swish. Vid kortbetalning via våran hemsida, får du ej denna rabatt och 250 kr tillkommer på priset. Obs. Vid betalningar där pengarna dras från det konto som ditt kort är kopplat till, ska normalt det avbeställningsskydd/reseförsäkring gälla som finns kopplat till ditt kort. Detta måste DU kontrollera hos din bank.Klimatpåverkan:
Vi på Duveskogs reseservice arbetar aktivt med att värna om miljön. Som ett led i detta erbjuder vi nu alla våra kunder att klimatkompensera för flyget - om ni väljer att göra det betalar vi också en del av kostnaden. Projekt för klimatkompensation varierar och byts ofta ut, vi kommer klimatkompensera genom någon trädplantering.

Att klimatkompensera genom detta projekt, för en tur och retur-resa från Sverige - Miami kostar ca 1400 kr. Ni betalar 1000kr och vi betalar resterande 400kr. 

Att klimatkompensera minskar förstås inte utsläppen som flyget gör men på så vis kan vi åtminstone kompensera för de utsläpp vi är med och orsakar.


Visum: 

Sverige är ett utav 38 länder som är del av ett Visa Waiver Program (VWP), som tillåter Svenska medborgare inresa till USA utan visum. Men alla resenärer som önskar att resa till USA måste ansöka om ESTA (resetillstånd). Din ESTA-ansökan görs helt och hållet på denna webbsida som drivs av USA:s regering (DHS).Elektroniskt system för resetillstånd (ESTA) är inte ett visum. Därför kan personer från länder som inte omfattas av Visa Waiver Program ej ansöka om ESTA. Svenska medborgare som önskar att resa till USA rekommenderas att ansöka om resetillstånd åtminstone 72 timmar innan avresa. En godkänd ESTA-ansökan garanterar inte inresa till USA, men är nödvändig vid resa ombord på flyg eller fartyg. Läs och ansök om ESTA här: https://www.usa.se/inreseregler-till-usa/#/searchc...

Vi kan inte göra ansökan åt er, men kontakta oss gärna om ni har funderingar.

Preliminärboka din resa


Ja, jag vill anmäla mig till USAresan  25 maj - 4 juni 2022

(Det är bindningsfria bokningar tills vidare, vi återkommer när priset är klart för resan och ni får då ta ställning till att gå vidare med er bokning med en bindande anmälningsavgift)

Det räcker med en anmälan per familj eller par om man bor på samma adress.


Alla fält med * måste vara ifyllda för att kunna göra en bokning. Information om avbeställningsskydd kommer i bokningsbekräftelsen. Se även info i programmet.


Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.


Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (inga mellannamn).


Klicka här för att läsa regler.

Man
Kvinna
Ja, jag vill klimatkompensera, kostnad 1400 kr
Godkänn