USA

Family Fest in the smokies

prel 20-30 maj 2020

Reseledare: Kjell & Gunilla Lindstedt

Program kommer i juli

Följ med oss till de fantastiska Smoky Mountains i Gatlinburg, Tennessee, för en tre-dagars musikfest som kallas Family Fest. På festivalen bjuds det på härliga kvällskonserter och morgongudstjänster, fredag kväll till och med söndag, och ger en otrolig serie av gospelmusikens finaste konstnärer och högtalare.

Därtill kommer vi få njuta av en tur i de hisnande vackra Smoky mountains och njuta av härlig avkoppling vid kusten i Florida tillsammans med erfarna reseledarna Kjell & Gunilla.


Detaljerad information och program väntas bli klart under juli 2019, men välkommen att intresseanmäla dig redan nu och få förtur på platserna. Max 35 personer tar vi på resan.


Pris: ej klart

Tid: prel 20-30 maj 2020

Avresa från Arlanda (ev Göteborg och Köpenhamn)

Ja, jag vill intresseanmäla mig till USA 20-30 maj 2020

Detta är endast en intresseanmälan, inte en bindande anmälan, en intresseanmälan ger förtur till plats på resan. När pris och program blir klart under sommaren 2020 återkommer vi med att be er gå vidare med en bokning för att behålla er plats.

Det räcker med en anmälan per familj eller par om man bor på samma adress.

Om ni bokar dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.


Anmälan


Klicka här för att betala anmälningsavgiften