USA

Family Fest in the smokies

20-30 maj 2020

Reseledare: Kjell & Gunilla Lindstedt

Program

Följ med oss till de fantastiska Smoky Mountains i Gatlinburg, Tennessee, för en
tre-dagars musikfest som kallas Family Fest. På festivalen bjuds det på härliga kvällskonserter och morgongudstjänster, fredag kväll till och med söndag, och ger en otrolig serie av gospelmusikens skickligaste artister och talare.

Därtill kommer vi få njuta av en tur i de hisnande vackra Smoky mountains och njuta av härlig avkoppling vid kusten i Florida tillsammans med de erfarna reseledarna Kjell & Gunilla.


Max 35 personer tar vi på resan.


Pris: 27980** kr
I priset ingår flyg, mat på de internationella flygen, flygskatter, buss med transfers i Usa, del i dubbelrum och frukost dagligen. Utflyktsprogram, konsertbiljetter och entréavgifter enligt specifikation i program, lokala guider, erfaren reseledning och 2 middagar ingår. Övriga måltider, måltidsdryck och dricks ingår ej.

ESTA (inresetillstånd USA) ingår inte, kostar idag, 2019, 14 usd. Hjälp med ansökan erbjuds och görs ca 1-2 månader före avresa.

Anmälningsavgift: 3000 kr (dras av då slutlikvid betalas) Slutlikviden betalas mot faktura som vi skickar ut, och den skall betalas ca. 5-6 veckor före avresa.
Enkelrumstillägg: 6880 kr
Flerbäddsrum: Ring oss för mer information

Flygtider:
Utresa:
LH809 20 Maj Arlanda-Frankfurt 06:05-08:15
LH444 20 Maj Frankfurt-Atlanta 10:15-14:25

Hemresa:
LH463 29 Maj Miami-Frankfurt 16:55-08:00+1
LH802 30 Maj Frankfurt-Arlanda 10:20-12:25

Bagage: 23 kilo incheckat bagage och 8 kilo handbagage**Priset är inklusive rabatt på 700 kr om du betalar med bankgiro, banköverföring, Swish eller DEBET-kort. Vid betalning med kreditkort eller företagskort får ni ej denna rabatt. Obs. Vid banköverföring/swish-betalning/bankgirobetalning där pengarna dras från det konto som ert kort är kopplat till ska normalt avbeställningsskydd/reseförsäkring gälla som finns kopplat till ditt kort, men detta måste du kontrollera med din bank. På så vis kan ni få resan till det rabatterade priset men ändå få med de försäkringar som finns på ditt kreditkort.Klimatpåverkan:
Vi på Duveskogs reseservice arbetar aktivt med att värna om miljön. Som ett led i detta erbjuder vi nu alla våra kunder att klimatkompensera för flyget - om ni väljer att göra det betalar vi halva kostnaden och ni den andra halvan av kostnaden. Under 2020 har vi valt att klimatkompensera genom ett trädplanteringsprojekt i Etiopien du kan läsa mer om projektet på denna sida: https://klimatkompensera.se/projekt-sodo/ Att klimatkompensera genom detta projekt, för en tur och retur-resa från Sverige - Miami kostar ca 1400 kr. Ni betalar 700kr och vi betalar resterande 700kr. Att klimatkompensera minskar förstås inte utsläppen som flyget gör men på så vis kan vi åtminstone kompensera för de utsläpp vi är med och orsakar.


Boka din resa


Ja, jag vill anmäla mig till USAresan  20-30 maj 2020 

Det räcker med en anmälan per familj eller par om man bor på samma adress.


Alla fält med * måste vara ifyllda för att kunna göra en bokning. Information om avbeställningsskydd kommer i bokningsbekräftelsen. Se även info i programmet.


Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.


Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (inga mellannamn).


Klicka här för att läsa regler.

Man
Kvinna
Ja, jag vill klimatkompensera, kostnad 700 kr (Duvres betalar resterande 700 kr)
Godkänn