SYDAFRIKA

 4-15 mars 2018, 12 dgr.

möjlighet till 4 dagars förlängning

Reseledare: Toni Duveskog, samt Marcus Duveskog som sedan flera år är bosatt i Sydafrika.


Resorna till Sydafrika i oktober 2015 och 2016 fick högsta betyg av våra resenärer! Nästa års resa innehåller en del förändringar, den största skillnaden är att det ordinarie programmet några dagar kortare och att vi kommer försöka göra den än mer prisvärd därt vi skär i en del kostnader utan att tumma på kvalitén och på så vis göra den ännu bättre. 

Möjlighet att förlänga resan 4 dagar och avsluta med avkoppling i Durban.


Program

*Safari i Krugerparken. *Magiska Panorama route med bl.a. Blyde river canyon, Bourkes Luck potholes, Gods Window mm. *Kapstaden med utflykter till Taffelberget, vingårdar, Robben Island och Godahoppsudden. 

Pris: 29.900 kr 

Tid: 4-15 mars 2018 

Avresa från Stockholm (Arlanda) eller Göteborg (flygtillägg från Göteborg på 500 kr). Köpenhamn kan ordnas på begäran.

Enkelrum 4500 kr


Anmälningsavgift: 3.000 kr (dras av då slutlikvid betalas) Slutlikviden betalas mot faktura som vi skickar ut, och den skall betalas ca. 3 månader före avresa.

Boka din resa

Ja, jag vill anmäla mig till Sydafrika 4-15 mars 2018
Alla fält måste vara ifyllda för att kunna skicka. Viktigt att ni meddelar om avbeställningsskydd önskas, då detta måste bokas i samband med anmälan. Se info i broschyr


Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.


Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (inga mellannamn).


Klicka här för att läsa regler.

Ja, jag väljer förlängning 4 dagar i Durban
Godkänn
Klicka här för att betala anmälningsavgiften