Reseledare: TONI DUVESKOG

Vandringsresa

Tatrabergen & Zakopane

prel 2-8 juni 2020


Program klart i sept

En härlig vandringsresa i fantastiskt vackra Tatrabergen.

Fyra vandringsdagar med varierande svårighetsgrad med ständigt avlösande panoramavyer från toppen av bergskammarna, vackra dammar som lyser som gröna smaragder uppe i bergen.

Fyra dagars vandring - tre nätter på enkla former i värdshusen längs våra vandringsleder, vi bär själva med oss vår packning som vi behöver under dessa dagar.

Första och de två sista nätterna bor vi i Zakopane på hotell Aquarion där vi njuter av detta fina SPA-hotells anläggningar. Väl förtjänt efter vandringarna har vi tillgång till bastu, pool, bubbelpool, gym och kanske vill vi även njuta av någon av deras behandlingar. Pris: prel 7.990 kr

Avresa från  Arlanda (Köpenhamn och Göteborg på begäran)

Preliminära flygtider från Arlanda med Norwegian: 

DY4901 Arlanda - Krakow 10.30 - 12.20 

DY4902 Krakow - Arlanda 14.45 - 16.35

Enkelrumstillägg: 800 kr (Gäller endast tre nätter i Zakopane, övernattningarna under vandringarna i Tatrabergen är i dubbelrum)

Anmälningsavgift: 1.500 kr (dras av då slutlikvid betalas) Slutlikviden betalas mot faktura som vi skickar ut, och den skall betalas ca. 65 dagar före avresa.

Välkommen att boka din plats redan nu!


Det är följande regler som gäller på resan till krakow


Man anmäler sig till resan genom att betala anmälningsavgift på 1000kr/ pers. Slutlikviden skall erläggas senast 65 dagar innan avresa. Fram till 65 dagar innan avresan kan man avboka till en kostnad på 700 kr. 

65 - 35 dagar före avresa kostar en avbokning 50 % av resans pris. 

35 - 0 dagar före avresa kostar en avbokning 100 % av resans pris.

Anmälan

Ja, jag vill boka resan till Vandringsresa 2-8 juni 2020
Alla fält måste vara ifyllda för att kunna skicka. Viktigt att ni meddelar om avbeställningsskydd önskas, då detta måste bokas i samband med anmälan. Se info i broschyr


Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.


Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (inga mellannamn).


Man
Kvinna
Godkänn

Klicka här för att läsa regler.

(programbladet öppnas och reglerna finns att läsa längst ner till höger på sid 2)