KRAKOW & AUSCHWITZ

1-5 juni 2023

FULLBOKAD

väntelista öppen

 

Program Extraturer

Reseledare: TONI DUVESKOG

med svensktalande guide i Auschwitz

Flygtiderna är ändrade sen PROGRAM gjordes och det gör att vi får kasta om några punkter dag 1 och dag 5.

En otroligt spännande och viktig resa. Vi har nu genomfört flera resor till Krakow och Auschwitz, ALLTID med mycket högt betyg från resenärerna.
Hotellet ligger inom gångavstånd till Krakows gamla stad, en av Europas mysigaste städer. En kort men innehållsrik resa. 

Utflykter till Auschwitz och saltgruvan samt två luncher och en middag ingår.

 

Pris: från 6.590 kr*

Enkelrumstillägg: 1.600 kr

I priset ingår flyg, flygplatsskatter, transfer mellan flygplats och hotell i Krakow, del i dubbelrum, frukost dagligen, två luncher och en middag. Utflyktsprogram och entréavgifter enligt specifikation i program, lokala guider och erfaren reseledning.

Tillkommer: dricks till hotell, chaufför och guider på 70 PLN (ca 170 kr), övriga måltider och måltidsdrycker samt ev extra utflykter och inträden än det specificerat i program.

Anmälningsavgift: 1.500 kr som dras av från slutfakturan.

 

Direktflyg med Norwegian

Avresa från Arlanda med Norwegian direktflyg:

1 juni Arlanda - Krakow     11.30 - 13.20

5 juni Krakow - Arlanda 19.20 - 21.10

 

Avresa från Göteborg** med Ryanair, tillägg 800 kr:

Landvetter - Krakow 18.25 - 20.10

Krakow - Landvetter 18.45 - 20.30

**Obs. med flyg från Landvetter kommer man fram sent på kvällen den 1 juni och får transfer utan reseledare till hotellet. Ni missar därmed även en lunch och middag som ingår för Arlanda-resenärer samt att ni missar stadsvandringen den första dagen i Krakows gamla stad. Trots det får ni betala ett tillägg på 800 kr.

 

*Priset är inklusive rabatt på 300 kr om du betalar med bankgiro, banköverföring, Swish.

Vid betalning med kreditkort eller företagskort får ni ej denna rabatt. Om ni önskar betala med kreditkort skickar vi en betal-länk som ni använder för betalning.
Obs. Vid banköverföring/swish-betalning/bankgirobetalning där pengarna dras från det konto som ert kort är kopplat till ska normalt avbeställningsskydd/reseförsäkring gälla som finns kopplat till ditt kort, men detta måste du kontrollera med din bank.
På så vis kan ni få resan till det rabatterade priset men ändå få med de försäkringar som finns på ditt kreditkort.

Anmälan

Ja, jag vill boka resan till Krakow 1-5 juni 2023

Det räcker med en anmälan per familj eller par om man bor på samma adress.

Alla fält med * måste vara ifyllda för att kunna göra en bokning. Information om avbeställningsskydd kommer i bokningsbekräftelsen. Se även info i programmet.


Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.


Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (inga mellannamn).


Man
Kvinna
Godkänn