KRAKOW & AUSCHWITZ

1-5 juni 2023


Program

Reseledare: TONI DUVESKOG

med svensktalande guide i Auschwitz


En otroligt spännande och viktig resa. Vi har nu genomfört flera resor till Krakow och Auschwitz, ALLTID med mycket högt betyg från resenärerna.
Hotellet ligger inom gångavstånd till Krakows gamla stad, en av Europas mysigaste städer. En kort men innehållsrik resa. 

Utflykter till Auschwitz och saltgruvan samt två luncher och en middag ingår.Pris: från 6.590 kr*

Enkelrumstillägg: 1.600 kr

I priset ingår flyg, flygplatsskatter, transfer mellan flygplats och hotell i Krakow, del i dubbelrum, frukost dagligen, två luncher och en middag. Utflyktsprogram och entréavgifter enligt specifikation i program, lokala guider och erfaren reseledning.

Tillkommer: dricks till hotell, chaufför och guider på 70 PLN (ca 170 kr), övriga måltider och måltidsdrycker samt ev extra utflykter och inträden än det specificerat i program.

Anmälningsavgift: 1.500 kr som dras av från slutfakturan.


Direktflyg med Norwegian

Avresa från Arlanda:

1 juni Arlanda - Krakow     08.00 - 09.50

5 juni Krakow - Arlanda 11.50 - 13.40


Vill du resa från Göteborg och Köpenhamn?

Kontakta oss på 0278-16005 eller info@duvres.se för förslag


*Priset är inklusive rabatt på 200 kr om du betalar med bankgiro, banköverföring, Swish.

Vid betalning med kreditkort eller företagskort får ni ej denna rabatt. (just nu har vi inte möjlighet att erbjuda kortbetalning, men kommer troligen under hösten)
Obs. Vid banköverföring/swish-betalning/bankgirobetalning där pengarna dras från det konto som ert kort är kopplat till ska normalt avbeställningsskydd/reseförsäkring gälla som finns kopplat till ditt kort, men detta måste du kontrollera med din bank.
På så vis kan ni få resan till det rabatterade priset men ändå få med de försäkringar som finns på ditt kreditkort.

Anmälan

Ja, jag vill boka resan till Krakow 1-5 juni 2023

Det räcker med en anmälan per familj eller par om man bor på samma adress.

Alla fält med * måste vara ifyllda för att kunna göra en bokning. Information om avbeställningsskydd kommer i bokningsbekräftelsen. Se även info i programmet.


Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.


Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (inga mellannamn).


Man
Kvinna
Godkänn