Reseledare: TONI DUVESKOG

med svensktalande guide i Auschwitz

KRAKOW & AUSCHWITZ

3-7 juni 2022


Program


En otroligt spännande och viktig resa. Vi har nu genomfört flera resor till Krakow och Auschwitz, ALLTID med mycket högt betyg från resenärerna.
Hotellet ligger inom gångavstånd till Krakows gamla stad, en av Europas mysigaste städer. En kort men innehållsrik resa. 

Utflykter till Auschwitz och saltgruvan samt två luncher och en middag ingår.Pris: från 7.350 kr

Avresa från:  Arlanda med LOT airlines

Preliminära flygtider:

3 juni Arlanda - Warszawa     07.55 - 09.35

3 juni Warszawa- Krakow       10.40 - 11.35

7 juni Krakow - Warszawa      14.55 - 15.45

7 juni Warszawa- Arlanda      17.00 - 18.45


Göteborg och Köpenhamn på begäran, kontakta oss.

Enkelrumstillägg: 1600 kr

Anmälningsavgift: 1.500 kr (dras av då slutlikvid betalas) Slutlikviden betalas mot faktura som vi skickar ut, och den skall betalas ca. 45 dagar före avresa.Klimatpåverkan: Vi på Duveskogs reseservice arbetar aktivt med att värna om miljön. Som ett led i detta erbjuder vi nu alla våra kunder att klimatkompensera sin flygresa - om ni väljer att göra det betalar vi halva kostnaden och ni den andra halvan av kostnaden. Från och med hösten 2020 har vi valt att klimatkompensera genom ett trädplanteringsprojekt i Israel. Du kan läsa mer om projektet på denna sida: http://www.kkl.nu Att klimatkompensera genom detta projekt, för en tur och retur-resa från Sverige - Polen kostar ca 200 kr/p. Ni betalar 100 kr/p och vi betalar resterande 100 kr/p. Att klimatkompensera minskar förstås inte utsläppen som flyget gör men på så vis kan vi åtminstone kompensera för de utsläpp vi är med och orsakar.


Välkommen att boka din plats redan nu!


Anmälan

Ja, jag vill boka resan till Krakow 3-7 juni 2022

Det räcker med en anmälan per familj eller par om man bor på samma adress.

Alla fält med * måste vara ifyllda för att kunna göra en bokning. Information om avbeställningsskydd kommer i bokningsbekräftelsen. Se även info i programmet.


Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.


Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (inga mellannamn).


Man
Kvinna
Ja, jag vill klimatkompensera, kostnad 100 kr/p (Duvres betalar resterande 100 kr/p)
Godkänn