Reseledare: TONI Duveskog och Leif Carlsson

med svensktalande guide i Auschwitz

KRAKOW & AUSCHWITZ

27 april - 4 maj 2021


Program kommer snart Extratur till judiska kvarteren/ghettot och Zakopane/Tatra


En otroligt spännande och viktig resa. Vi har nu genomfört flera resor till Krakow och Auschwitz, ALLTID med mycket högt betyg från resenärerna.
Hotellet ligger inom gångavstånd till Krakows gamla stad, en av Europas mysigaste städer. En kort men innehållsrik resa. 

Utflykter till Auschwitz och saltgruvan samt två luncher och en middag ingår.Pris: Återkommer

Avresa från  Arlanda 

(Köpenhamn har bra alternativ, Göteborg går också men sämre flygtider, båda dessa avreseorter kollas dagspris på begäran)

Preliminära flygtider: 

Enkelrumstillägg: ? kr

Anmälningsavgift: 1.000 kr (dras av då slutlikvid betalas) Slutlikviden betalas mot faktura som vi skickar ut, och den skall betalas ca. 65 dagar före avresa.


*Priserna som är angiven gäller med rabatt som du får vid betalning via bankgiro, banköverföring eller Swish. Vid kortbetalning får du ej denna rabatt och 100 kr tillkommer på priset. Obs. Vid betalningar där pengarna dras från det konto som ditt kort är kopplat till, ska normalt det avbeställningsskydd/reseförsäkring gälla som finns kopplat till ditt kort. Detta måste DU kontrollera hos din bank.


Klimatpåverkan: Vi på Duveskogs reseservice arbetar aktivt med att värna om miljön. Som ett led i detta erbjuder vi nu alla våra kunder att klimatkompensera för flyget - om ni väljer att göra det betalar vi halva kostnaden och ni den andra halvan av kostnaden. Under 2020 har vi valt att klimatkompensera genom ett trädplanteringsprojekt i Etiopien du kan läsa mer om projektet på denna sida: https://klimatkompensera.se/projekt-sodo/ Att klimatkompensera genom detta projekt, för en tur och retur-resa från Sverige - Polen kostar ca 170 kr/p. Ni betalar 85 kr/p och vi betalar resterande 85 kr/p. Att klimatkompensera minskar förstås inte utsläppen som flyget gör men på så vis kan vi åtminstone kompensera för de utsläpp vi är med och orsakar.


Välkommen att boka din plats redan nu!


Det är följande regler som gäller på resan till krakow


Man anmäler sig till resan genom att betala anmälningsavgift på 1000kr/ pers. Slutlikviden skall erläggas senast 65 dagar innan avresa. Fram till 65 dagar innan avresan kan man avboka till en kostnad på 700 kr. 


65 - 35 dagar före avresa kostar en avbokning 50 % av resans pris. 

35 - 0 dagar före avresa kostar en avbokning 100 % av resans pris.

Anmälan

Ja, jag vill boka resan till Krakow 27 april - 4 maj 2021

Det räcker med en anmälan per familj eller par om man bor på samma adress.

Alla fält med * måste vara ifyllda för att kunna göra en bokning. Information om avbeställningsskydd kommer i bokningsbekräftelsen. Se även info i programmet.


Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.


Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (inga mellannamn).


Man
Kvinna
Ja, jag vill klimatkompensera, kostnad 85 kr/p (Duvres betalar resterande 85 kr/p)
Godkänn

Klicka här för att läsa regler.

(programbladet öppnas och reglerna finns att läsa längst ner till höger på sid 2)