Reseledare: TONI DUVESKOG

med svensktalande guide i Auschwitz

KRAKOW & AUSCHWITZ

29 maj - 2 juni 2020


ProgramExtratur till judiska kvarteren/ghettot och Zakopane/Tatra

En otroligt spännande och viktig resa. Vi har nu genomfört flera resor till Krakow och Auschwitz, ALLTID med mycket högt betyg från resenärerna.
Hotellet ligger inom gångavstånd till Krakows gamla stad, en av Europas mysigaste städer. En kort men innehållsrik resa. 

Utflykter till Auschwitz och saltgruvan samt två luncher och en middag ingår.Pris: 6.850 kr*

Avresa från  Arlanda (Köpenhamn och Göteborg på begäran)

Preliminära flygtider från Arlanda med Norwegian: 

DY4901 Arlanda - Krakow 10.30 - 12.20 

DY4902 Krakow - Arlanda 14.45 - 16.35

Enkelrumstillägg: 1400 kr

Anmälningsavgift: 1.000 kr (dras av då slutlikvid betalas) Slutlikviden betalas mot faktura som vi skickar ut, och den skall betalas ca. 65 dagar före avresa.


*Priset är inklusive rabatt på 200 kr om du betalar med bankgiro, banköverföring, Swish eller DEBET-kort. Vid betalning med kreditkort eller företagskort får ni ej denna rabatt.Obs. Vid banköverföring/swish-betalning/bankgirobetalning där pengarna dras från det konto som ert kort är kopplat till ska normalt avbeställningsskydd/reseförsäkring gälla som finns kopplat till ditt kort, men detta måste du kontrollera med din bank. På så vis kan få resan till det rabatterade priset men ändå få med de försäkringar som finns på ditt kreditkort.

Klimatpåverkan: Vi på Duveskogs reseservice arbetar aktivt med att värna om miljön. Som ett led i detta erbjuder vi nu alla våra kunder att klimatkompensera för flyget - om ni väljer att göra det betalar vi halva kostnaden och ni den andra halvan av kostnaden. Under 2020 har vi valt att klimatkompensera genom ett trädplanteringsprojekt i Etiopien du kan läsa mer om projektet på denna sida: https://klimatkompensera.se/projekt-sodo/ Att klimatkompensera genom detta projekt, för en tur och retur-resa från Sverige - Polen kostar ca 170 kr/p. Ni betalar 85 kr/p och vi betalar resterande 85 kr/p. Att klimatkompensera minskar förstås inte utsläppen som flyget gör men på så vis kan vi åtminstone kompensera för de utsläpp vi är med och orsakar.


Välkommen att boka din plats redan nu!


Det är följande regler som gäller på resan till krakow


Man anmäler sig till resan genom att betala anmälningsavgift på 1000kr/ pers. Slutlikviden skall erläggas senast 65 dagar innan avresa. Fram till 65 dagar innan avresan kan man avboka till en kostnad på 700 kr. 


65 - 35 dagar före avresa kostar en avbokning 50 % av resans pris. 

35 - 0 dagar före avresa kostar en avbokning 100 % av resans pris.

Anmälan

Ja, jag vill boka resan till Krakow 29 maj - 2 juni 2020
Alla fält måste vara ifyllda för att kunna skicka. Viktigt att ni meddelar om avbeställningsskydd önskas, då detta måste bokas i samband med anmälan. Se info i broschyr


Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.


Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (inga mellannamn).


Man
Kvinna
Godkänn

Klicka här för att läsa regler.

(programbladet öppnas och reglerna finns att läsa längst ner till höger på sid 2)

Klicka här för att betala anmälningsavgiften