Reseledare: TONI DUVESKOG

med svensktalande guide i Auschwitz

KRAKOW & AUSCHWITZ

1-5 JUNI 2018 
Nu med en extra fridag att njuta av Krakow

Våra flygstolar i gruppbokningen är slut, men vi kan erbjuda plats, men då gäller lite andra bokningsvillkor eftersom flygbiljett köps direkt, klicka här för att läsa dessa

Program

En otroligt spännande och viktig resa. Vi har nu genomfört flera resor till Krakow och Auschwitz, ALLTID med mycket högt betyg från resenärerna.
Hotellet ligger inom gångavstånd till Krakows gamla stad, en av Europas mysigaste städer. En kort men innehållsrik resa. 


Måndagen 4 juni är en fridag, det kommer erbjudas en heldagsutflykt till Zakopane/Tatrabergen denna dag. Det behövs minst 8 personer på denna utflykt för att den ska kunna genomföras. Mer info kommer med fakturabrevet i februari.


Pris: 6490 kr

Avresa från Stockholm (Arlanda) direktflyg med Norweigian. 

Avresa från Göteborg (Ryan Air) och Köpenhamn (SAS/Norwegian) kan ordnas på begäran. Då på andra flygtider än från Arlanda.
Preliminära flygtider från Arlanda:
Utresa: 10:25-12:25 
Hemresa: 14.45-16.40

Enkelrumstillägg: 1200 kr
Anmälningsavgift: 1.000 kr (dras av då slutlikvid betalas) Slutlikviden betalas mot faktura som vi skickar ut, och den skall betalas ca. 5-6 veckor före avresa.

Välkommen att boka din plats redan nu!


Det är följande regler som gäller på resan till krakow

Klicka här för regler vid bokning efter 23 feb


Nedanstående regler gäller er som bokade våra ordinarie platser t.o.m. 23 februari

Man anmäler sig till resan genom att betala anmälningsavgift på 1000kr/ pers. Slutlikviden skall erläggas senast 65 dagar innan avresa. Fram till 65 dagar innan avresan kan man avboka till en kostnad på 700 kr. 


65 - 35 dagar före avresa kostar en avbokning 50 % av resans pris. 

35 - 0 dagar före avresa kostar en avbokning 100 % av resans pris.

Boka din resa

Ja, jag vill anmäla mig till Krakow 1-5 juni 2018
Alla fält måste vara ifyllda för att kunna skicka. Viktigt att ni meddelar om avbeställningsskydd önskas, då detta måste bokas i samband med anmälan. Se info i broschyr


Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.


Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (inga mellannamn).


Godkänn

Klicka här för att läsa regler.

(programbladet öppnas och reglerna finns att läsa längst ner till höger på sid 2)

Klicka här för att betala anmälningsavgiften