Tanzania och Kenya

16 - 28 februari 2020

Möjlighet till förlängning med baddagar vid Indiska Oceanen Reseledare

David Duveskog

(David har arbetat som missionär och biståndsarbetare i över 10 år i Kenya men också lett många populära resor både till Östafrika men också många andra länder)

Program

Resan går till den världsberömda nationalparken i Kenya, Masaii Mara, den ligger endast ca. 10 mil från Trosgnistans biståndscenter i syd västra Kenya med Komotobo och Migori. På missionsstationerna får man göra studiebesök på barnhemmet, träffa fadderbarn, bekanta sig med byar och marknadsplatser, besöka missionens hem för handikappade och döva barn...... Kanske ett besök vid Victoriasjön....De som önskar kan förlänga resan med sköna dagar på populär semesterort utanför Mombasa

Pris: Fastställs i mars/april 2019 

Tid: 16-28 februari 2020 Med möjlighet till förlängning på egen hand vid Indiska Oceanen.

Avresa från Stockholm (Arlanda) eller Göteborg (Landvetter)

EnkelrumÅterkommer med prisinfo


Välkommen med eran intresseanmälan!

Anmälningsavgift: 2.500 kr (dras av då slutlikvid betalas) Slutlikviden betalas mot faktura som vi skickar ut, och den skall betalas ca. 5-6 veckor före avresa.


Ja, jag vill intresseanmäla mig till Tanzania och Kenya 16-28 feb 2020


En intresseanmälan är inte bindande, men ger förtur när program och pris blir klart i mars/april 2019. Då blir ni kontaktad för att ta ställning till om ni vill boka resan.

Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.


Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (inga mellannamn).


Klicka här för att läsa regler.

Man
Kvinna
Ja, jag vill förlänga med extradagar vid Indiska Oceanen utanför Mombasa   
Godkänn
Klicka här för att betala anmälningsavgiften