Kenya

11 - 22 oktober 2017

Möjlighet till förlängning med baddagar vid Indiska Oceanen 

Nu till sista minuten pris, 16500 kr!!!


Reseledare

David Duveskog

(David har arbetat som missionär och biståndsarbetare i över 10 år i Kenya men också lett många populära resor både till Östafrika men också många andra länder)

Program

Resan går till den världsberömda nationalparken i Kenya, Masaii Mara, den ligger endast ca. 10 mil från Trosgnistans biståndscenter i syd västra Kenya med Komotobo och Migori. På missionsstationerna får man göra studiebesök på barnhemmet, träffa fadderbarn, bekanta sig med byar och marknadsplatser, besöka missionens hem för handikappade och döva barn...... Kanske ett besök vid Victoriasjön....De som önskar kan förlänga resan med sköna dagar på populär semesterort utanför Mombasa

Pris: 16 500 kr 

Tid: 11 - 22 okt. 2017 i med möjlighet till förlängning på egen hand vid Indiska Oceanen.

Avresa från Stockholm (Arlanda). 

Köpenhamn och Göteborg kan ordnas på begäran.

Enkelrum ca. 2500 kr

Välkommen att boka resan!

Anmälningsavgift: 2.500 kr (dras av då slutlikvid betalas) Slutlikviden betalas mot faktura som vi skickar ut, och den skall betalas ca. 5-6 veckor före avresa.


Boka din resa

Ja, jag vill anmäla mig till Kenyaresan 11 - 22 okt 2017
Alla fält måste vara ifyllda för att kunna skicka. Viktigt att ni meddelar om avbeställningsskydd önskas, då detta måste bokas i samband med anmälan. Se info i broschyr


Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.


Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (inga mellannamn).


Klicka här för att läsa regler.

Ja, jag vill förlänga med extradagar vid Indiska Oceanen utanför Mombasa   
Godkänn
Klicka här för att betala anmälningsavgiften