Vandringsresa Cinque Terre - Italien

20-25 September 2020

Reseledare: Toni Duveskog

Program kommer inom kort

Följ med på härliga vandringar i nationalparken Cinque Terre känd för sina charmiga fem byar längs kusten. Vi gör dagsetapper på 3-7 km mellan de fem pittoreska byarna längs Italienska västkusten i sagolik miljö. Vi passar även på att utforska Pisa och det välkända lutande tornet.

OBS! För att kunna delta i våra gemensamma vandringar och till fullo kunna ta del av resans innehåll förväntas du kunna vandra ca 5 km i kuperad terräng. De flesta av våra vandringar inleds med ett par km i motlut då vi tar oss uppför sluttningarna och andra halvan är mestadels nerför sluttningarna mot vårt mål på vandringen.

Underlaget varierar, ojämna stenlagda partier byts av mot fina grusstigar, ibland är det smala passager som gör att man får stanna till och släppa fram mötande vandrare.


Pris: 10 500 kr

Tid: 20-25 September 2020

Avresa från Arlanda eller Göteborg med Lufthansa/Air Dolomiti
Flygtider från/till Arlanda:

LH2421 20SEP Arlanda-Munchen 06:00-08:10  
EN8290 20SEP Munchen-Pisa 11:10-12:25  

EN8291 25SEP Pisa-Munchen 13:00-14:15  
LH2418 25SEP Munchen-Arlanda 15:30-17:40


Enkelrumstillägg: 2100 kr
Anmälningsavgift: 1500 kr (dras av då slutlikvid betalas) Slutlikviden betalas mot faktura som vi skickar ut, och den skall betalas ca. 45 dagar före avresa.
*Priset är inklusive rabatt på 350 kr om du betalar med bankgiro, banköverföring, Swish eller DEBET-kort.Vid betalning med kreditkort eller företagskort får ni ej denna rabatt.Obs. Vid banköverföring/swish-betalning/bankgirobetalning där pengarna dras från det konto som ert kort är kopplat till ska normalt avbeställningsskydd/reseförsäkring gälla som finns kopplat till ditt kort, men detta måste du kontrollera med din bank. På så vis kan få resan till det rabatterade priset men ändå få med de försäkringar som finns på ditt kreditkort.

Klimatpåverkan: Vi på Duveskogs reseservice arbetar aktivt med att värna om miljön. Som ett led i detta erbjuder vi nu alla våra kunder att klimatkompensera för flyget - om ni väljer att göra det betalar vi halva kostnaden och ni den andra halvan av kostnaden. Under 2020 har vi valt att klimatkompensera genom ett trädplanteringsprojekt i Etiopien du kan läsa mer om projektet på denna sida: https://klimatkompensera.se/projekt-sodo/ Att klimatkompensera genom detta projekt, för en tur och retur-resa från Sverige - Italien kostar ca 198 kr/p. Ni betalar 99 kr/p och vi betalar resterande 99 kr/p. Att klimatkompensera minskar förstås inte utsläppen som flyget gör men på så vis kan vi åtminstone kompensera för de utsläpp vi är med och orsakar.Ja, jag vill anmäla mig till Italien 20-25 sep 2020

Det räcker med en anmälan per familj eller par om man bor på samma adress.

Om ni bokar dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.


Anmälan


Man
Kvinna
Ja, jag vill klimatkompensera, kostnad 99 kr/p (Duvres betalar resterande 99 kr/p)
Nej tack, jag vill inte klimatkompensera.
Godkänn
Klicka här för att betala anmälningsavgiften