Välkommen till Israel

8-15 mars 2023ProgramReseledare: Barbro Ekholm-Nestander

Svensktalande guide


 

Pris:  22.090 kr*

Enkelrumstillägg:  6.300 kr

 

Flygtider med Lufthansa: 

08MAR Göteborg – Istanbul 1150 - 1710
08MAR Istanbul – Tel Aviv 1925 - 2035
15MAR Tel Aviv – Istanbul 1030 - 1355
15MAR Istanbul – Göteborg 1530 - 1705

 

Anmälningsavgift: 1.500 kr (dras av då slutlikvid betalas) Slutlikviden betalas mot faktura som vi skickar ut, och den skall betalas ca. 5-6 veckor före avresa. 

Bagage 1 x 23 kg incheckat bagage + 8 kg handbagage.

 

I priset ingår flyg, flygplatsskatter, transfer mellan flygplats och hotell i Israel, del i dubbelrum, halvpension. Utflyktsprogram och entréavgifter enligt specifikation i program, lokala guider och erfaren reseledning.

Dricks till guide, chaufför och hotell tillkommer med 225 shekel.

 

 

* Priset gäller vid minst 20 deltagare. Vid 15-19 deltagare tillkommer 1600 kr på priset. 

 

* Priset är inklusive rabatt på 400 kr om du betalar med bankgiro, banköverföring, Swish.
För tillfället kan vi inte erbjuda kortbetalningar men räknar med att det är åter möjligt innan årsskiftet.
Om du betalar resan med kort får ni ej denna rabatt och 400 kr/p tillkommer.
Obs. Vid banköverföring/swish-betalning/bankgirobetalning där pengarna dras från det konto som ert kort är kopplat till ska normalt avbeställningsskydd/reseförsäkring gälla som finns kopplat till ditt kort, men detta måste du kontrollera med din bank. På så vis kan ni få resan till det rabatterade priset men ändå få med de försäkringar som finns på ditt kreditkort.

 

Sista anmälningsdag: I princip finns inte något sista anmälningsdag till våra resor, så länge vi har platser kvar går det bra att boka sig på resan till några veckor före avresa.Däremot måste vi avstämma antal flygstolar och delbetala flygstolarna vanligtvis 60-90 dagar före avresa, ibland t.o.m. 120 dagar före. Är det då för få anmälda på en resa vid denna avstämning ställs resan in. Därför är det viktigt att du som vill med på en resa inte väntar för länge med att anmäla dig, då några till anmälningar kan vara avgörande för att resan genomförs som planerat.

 

Boka din resa


Ja, jag vill anmäla mig till Israelresan 8-15 mars 2023

Det räcker med en anmälan per familj eller par om man bor på samma adress.


Alla fält med * måste vara ifyllda för att kunna göra en bokning. Information om avbeställningsskydd kommer i bokningsbekräftelsen. 


Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.


Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (inga mellannamn).


Klicka här för att läsa regler.

Man
Kvinna
Godkänn