Välkommen till Israel

11-18 maj 2023


Program.


Reseledare: Göran Duveskog och Carl Gustav Severin

Svensktalande guide


Pris:  16.900 kr*

Enkelrumstillägg:  5.500 kr


Flygtider med Austrian Airlines 


11 maj Arlanda - Tel Aviv (via Vien)  Avgång 06,35 - Ankomst 14,45
18 maj Tel Aviv - Arlanda (via Vien) Avgång 15:35 - Ankomst  22:35 


Flygtider med Lufthansa (Flygtillägg Göteborg 900 kr)

11 maj Göteborg-Tel Aviv (via Frankfurt) Avgång11:00 - Ankomst 19:05

18 maj Tel Aviv - Göteborg (via Frankfurt) Avgång 10:30 - Ankomst 17:30


Anmälningsavgift: 1.500 kr (dras av då slutlikvid betalas) Slutlikviden betalas mot faktura som vi skickar ut, och den skall betalas ca. 5-6 veckor före avresa. 

Bagage 1 x 23 kg incheckat bagage + 8 kg handbagage.


I priset ingår flyg, flygplatsskatter, transfer mellan flygplats och hotell i Israel, del i dubbelrum, halvpension. Utflyktsprogram och entréavgifter enligt specifikation i program, lokala guider och erfaren reseledning.


Sista anmälningsdag: I princip finns inte något sista anmälningsdag till våra resor, så länge vi har platser kvar går det bra att boka sig på resan till några veckor före avresa.Däremot måste vi avstämma antal flygstolar och delbetala flygstolarna vanligtvis 60-90 dagar före avresa, ibland t.o.m. 120 dagar före. Är det då för få anmälda på en resa vid denna avstämning ställs resan in. Därför är det viktigt att du som vill med på en resa inte väntar för länge med att anmäla dig, då några till anmälningar kan vara avgörande för att resan genomförs som planerat.


Boka din resa


Ja, jag vill anmäla mig till Israelresan  11 - 18 maj 2023

Det räcker med en anmälan per familj eller par om man bor på samma adress.


Alla fält med * måste vara ifyllda för att kunna göra en bokning. Information om avbeställningsskydd kommer i bokningsbekräftelsen. 


Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.


Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (inga mellannamn).


Klicka här för att läsa regler.

Man
Kvinna
Godkänn