Välkommen till Israel

11-18 april 2023Program.

Med hebreiska Bibeln som guidebok

 

OBS! Reseledare & kaplan: Göran Larsson

(Ändrat från tidigare planerad reseledare Anders Sjöberg)

Guide Irene Kärrbrandt

Göran Larsson är präst och docent i judaistik. Han var under många år direktor för Svenska teologiska institutet i Jerusalem och har bott i Israel i över 30 år. Efter pensioneringen fortsätter han att arbeta för en stiftelse (Göran Larssons jubileumsfond för judisk-kristna relationer) som verkar för att bygga broar av förståelse och respekt mellan judar och kristna. Stiftelsen ger ut en bokserie där han publicerat flera böcker.

 

Pris:  21.400 kr

Enkelrumstillägg:  6.900 kr

 

Flygtider med Austrian via byte i  Vien

Från Arlanda

11 april utresa fr Arlanda till Tel Aviv 13.05 - 23:05

18 april hemresa fr Tel Aviv till Arlanda 15:35 - 22:35

 

Från Köpenhamn
11 april utresa fr Köpenhamn till Tel Aviv 07:05 - 14:45
18 april hemresa fr Tel Aviv till Arlanda 15:35 - 22:40

 

Anmälningsavgift: 1.500 kr (dras av då slutlikvid betalas) Slutlikviden betalas mot faktura som vi skickar ut, och den skall betalas ca. 5-6 veckor före avresa. 

Bagage 1 x 23 kg incheckat bagage + 8 kg handbagage.

 

I priset ingår flyg, flygplatsskatter, transfer mellan flygplats och hotell i Israel, del i dubbelrum, halvpension. Utflyktsprogram och entréavgifter enligt specifikation i program, lokala guider och erfaren reseledning.

 

*Priset är inklusive rabatt på 400 kr om du betalar med bankgiro, banköverföring, Swish.
Om du betalar resan med kort får ni ej denna rabatt och 400 kr/p tillkommer.
Obs. Vid banköverföring/swish-betalning/bankgirobetalning där pengarna dras från det konto som ert kort är kopplat till ska normalt avbeställningsskydd/reseförsäkring gälla som finns kopplat till ditt kort, men detta måste du kontrollera med din bank. På så vis kan ni få resan till det rabatterade priset men ändå få med de försäkringar som finns på ditt kreditkort.

 

Sista anmälningsdag: I princip finns inte något sista anmälningsdag till våra resor, så länge vi har platser kvar går det bra att boka sig på resan till några veckor före avresa.
Däremot måste vi avstämma antal flygstolar och delbetala flygstolarna vanligtvis 60-90 dagar före avresa, ibland t.o.m. 120 dagar före. Är det då för få anmälda på en resa vid denna avstämning ställs resan in. Därför är det viktigt att du som vill med på en resa inte väntar för länge med att anmäla dig, då några till anmälningar kan vara avgörande för att resan genomförs som planerat.

<p "="" class="bodytext">

 

Boka din resa


Ja, jag vill anmäla mig till Israelresan 11 - 18 april 2023 

Det räcker med en anmälan per familj eller par om man bor på samma adress.


Alla fält med * måste vara ifyllda för att kunna göra en bokning. Information om avbeställningsskydd kommer i bokningsbekräftelsen. 

 

Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.

 

Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (inga mellannamn).

 

Klicka här för att läsa regler.

Man
Kvinna
Godkänn