Israel

22 febr. - 5 mars 2023
OBS! Denna resa ändras och genomförs
22 febr - 5 mars -23. Nytt program kommer i slutet av mars


En rundresa i det heliga landet med härliga samlingar fylld av sång och musik.

Fem utflyktsdagar i Israel, från norr till söder och 5 fridagar i Eilat med sol & bad, samt sångkonsert i stora lobbyn med Mikael och Israel undervisning på morgonsamling med Göran för de som önskar. Resan börjar i det vackra Galileén och området runt Genesarets sjö. Sedan reser vi vidare till Jerusalem där vi får vandra i Jesu fotspår och se den tomma graven m.m. Vi reser sedan genom Juda öken och badar i Döda havet innan resan avslutas med sol och bad i Eilat.

Program


Reseledare: Mikael Järlestrand & Göran Duveskog
Guide: svensktalande

Läs mer om våra reseledare här

Pris: *

I priset ingår flyg, flygplatsskatter, transfer mellan flygplats och hotell i Israel, del i dubbelrum med halvpension. Utflyktsprogram och entréavgifter enligt specifikation i program, lokala guider och erfaren reseledning. (Dricks tillkommer på ca 210 shekel)


Anmälningsavgift: 1.500 kr (Betalas först på vår uppmaning, preliminärt i maj 2022 och dras av då slutfaktura betalas) Slutlikviden betalas mot faktura som vi skickar ut, och den skall betalas ca. 5-6 veckor före avresa.

Enkelrumstillägg 

Barnrabatt:   (gäller barn under 12 år som delar dubbelrum med två vuxna)


*Priserna som är angiven gäller med rabatt som du får vid betalning via bankgiro, banköverföring eller Swish. Vid kortbetalning via våran hemsida, får du ej denna rabatt och 200 kr tillkommer på priset. Obs. Vid betalningar där pengarna dras från det konto som ditt kort är kopplat till, ska normalt det avbeställningsskydd/reseförsäkring ingå om det finns kopplat till ditt kort. Detta måste DU kontrollera hos din bank.


Flyg kommer att erbjudas från Arlanda, Göteborg, Köpenhamn och Oslo


info@duvres.se eller +4627816005
Boka din resa


Ja, jag vill prel. anmäla mig till 

Israelresan 22 feb. - 5 mars -23

Det räcker med en anmälan per familj eller par om man bor på samma adress. Alla fält med * måste vara ifyllda för att kunna göra en bokning. Information om avbeställningsskydd kommer i bokningsbekräftelsen. Se även info i programmet.

Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.

Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (inga mellannamn).Klicka här för att läsa våra regler.

Man
Kvinna
Ja, jag vill klimatkompensera, kostnad 300 kr/p (Duvres betalar resterande 300 kr/p)
Godkänn