Israel

24 april - 3 maj 2022

Följ med på en annorlunda rundresa till Israel.

En härlig kombination av vandringar i Jesu fotspår, utflykter till de bibliska platserna och avkoppling i Netanya


Program


Reseledare Göran Oscarsson & Samuel Liljeblom

Guide Iren Kärrbrant, licensierad israelisk guide med stor erfarenhet av pilgrimsvandringar i Israel.

Om vandringarna:

På en vandringsdagarna vandrar vi mellan 5-15 km i terräng. Terrängen är ofta grusstigar, både uppför och nerför. Man måste ha rejäla vandringskängor med bra sulor. Vi går inte fort men vissa dagar kan vandringen vara ansträngande. 

Vi har försökt lagt ett program så den som inte deltar i vandringarna inte går miste om allt för mycket de dagarna och möter gruppen vid slutdestinationen.

Givetvis blir det för samtliga, som på alla Israelresor, en del promenader på nån km ändå eftersom bussen inte kan köra hela vägen till utflyktsmålet.


Pris: 17.950 kr

Enkelrumstillägg: 5.500 kr (begränsat antal)

Barnrabatt: 3.100 kr (Gäller för barn under 12 år, som delar rum med 2 betalande vuxna)

Dricks tillkommer med  225 shekel (ca 600 kr)
Anmälningsavgift: 1500 kr (dras av då slutlikvid betalas) Slutlikviden betalas mot faktura som vi skickar ut, och den skall betalas ca. 5-6 veckor före avresa. 


Flygtider från Arlanda, med Austrian (OS) och Lufthansa (LH)

OS 312 24APR Arlanda - Vien 0935 - 1150
OS 861 24APR Vien - Tel Aviv 1320 - 1745

LH 681 03MAY Tel Aviv - Munchen 1710 - 2010
LH2420 03MAY Munchen - Arlanda 2115 - 2325


I priset ingår flyg, flygplatsskatter, transfer mellan flygplats och hotell i Israel, del i dubbelrum, halvpension. Utflyktsprogram, bagagetransport och entréavgifter enligt specifikation i program, lokala guider och erfaren reseledning. 


**Priserna som är angiven gäller med rabatt som du får vid betalning via bankgiro, banköverföring eller Swish. Vid kortbetalning via våran hemsida, får du ej denna rabatt och 200 kr tillkommer på priset.
Obs. Vid betalningar där pengarna dras från det konto som ditt kort är kopplat till, ska normalt det avbeställningsskydd/reseförsäkring gälla som finns kopplat till ditt kort. Detta måste DU kontrollera hos din bank.


Klimatpåverkan:
Vi på Duveskogs reseservice arbetar aktivt med att värna om miljön. Som ett led i detta erbjuder vi nu alla våra kunder att klimatkompensera för flyget - om ni väljer att göra det betalar vi halva kostnaden och ni den andra halvan av kostnaden. Vi har valt att klimatkompensera genom trädplanteringsprojekt i vilket land kan variera då projekten plötsligt är avslutade och istället nya öppnas.Ni kan läsa om aktuell projekt att klimatkompensera på denna sida: https://klimatkompensera.seAtt klimatkompensera genom detta projekt, för en tur och retur-resa från Sverige - Israel kostar ca 500 kr/p. Ni betalar 250 kr/p och vi betalar resterande 250 kr/p.Att klimatkompensera minskar förstås inte utsläppen som flyget gör men på så vis kan vi åtminstone kompensera för de utsläpp vi är med och orsakar.

Boka din resa

Ja, jag vill anmäla mig till Israelresan 24 april - 3 maj 2022

Det räcker med en anmälan per familj eller par om man bor på samma adress.

Alla fält med * måste vara ifyllda för att kunna göra en bokning. 

Information om avbeställningsskydd kommer i bokningsbekräftelsen. Se även info i programmet.


Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.


Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (inga mellannamn).


Klicka här för att läsa regler.

Man
Kvinna
Ja, jag vill klimatkompensera, kostnad 300 kr/p (Duvres betalar resterande 275 kr/p)
Godkänn