"Resa 2" till Israel

10-18 september 2020

Program

Pär och Lennart har tidigare gjort 5 uppskattade Israelresor "I Jesu
fotspår" tillsammans i samarbete med Joen Lindqvist och Duveskogs. Nu
tar de steget vidare och erbjuder i september en "Resa 2" med särskild
tanke på dem som redan varit i Israel tidigare. Så det blir en hel del
nya resmål. Men det går också utmärkt att följa med på denna även om man
aldrig varit med om det tidigare. Besök godbitar både i Galiléen och Jerusalem. Bada i Döda havet och avsluta resan med sköna fridagar i Netanya. 


Reseledare: Pär Alfredsson och Lennart Åkerlund
Guide: Joen Lindqvist
Läs mer om våra reseledare här

Pris: 18900** kr 

I priset ingår flyg, flygplatsskatter, transfer mellan flygplats och hotell i Israel, del i dubbelrum med halvpension. Utflyktsprogram och entréavgifter enligt specifikation i program, lokala guider och erfaren reseledning. 
(Dricks tillkommer på ca 220 shekel - ca 600 kr)


Anmälningsavgift: 1.500 kr (dras av då slutlikvid betalas) Slutlikviden betalas mot faktura som vi skickar ut, och den skall betalas ca. 5-6 veckor före avresa.
Enkelrumstillägg: 5550 kr

Barnrabatt: 2950 kr (gäller barn under 12 år som delar dubbelrum med två vuxna)


**Priserna som är angiven gäller med rabatt som du får vid betalning via bankgiro, banköverföring eller Swish. Vid kortbetalning via våran hemsida, får du ej denna rabatt och 150 kr tillkommer på priset.Obs. Vid betalningar där pengarna dras från det konto som ditt kort är kopplat till, ska normalt det avbeställningsskydd/reseförsäkring gälla som finns kopplat till ditt kort. Detta måste DU kontrollera hos din bank.


Flygtider med Turkish airlines

TK1798 10 SEP Göteborg -Istanbul 10:55-15:25
TK 788  10 SEP Istanbul-Tel Aviv 17:55-20:05

TK 785  18 SEP Tel Aviv - Istanbul 09:55-12:20
TK1799 18 SEP Istanbul - Göteborg 14:40-17:10


Bagage  1x30 kg incheckat bagage + 8 kg handbagage


Klimatpåverkan:
Vi på Duveskogs reseservice arbetar aktivt med att värna om miljön. Som ett led i detta erbjuder vi nu alla våra kunder att klimatkompensera för flyget - om ni väljer att göra det betalar vi halva kostnaden och ni den andra halvan av kostnaden. Vi har valt att klimatkompensera genom trädplanteringsprojekt i vilket land kan variera då projekten plötsligt är avslutade och istället nya öppnas.Ni kan läsa om aktuell projekt att klimatkompensera på denna sida: https://klimatkompensera.seAtt klimatkompensera genom detta projekt, för en tur och retur-resa från Sverige - Israel kostar ca 500 kr/p. Ni betalar 250 kr/p och vi betalar resterande 250 kr/p.Att klimatkompensera minskar förstås inte utsläppen som flyget gör men på så vis kan vi åtminstone kompensera för de utsläpp vi är med och orsakar.
Boka din resa


Ja, jag vill anmäla mig till Israelresan  10-18 september 

Det räcker med en anmälan per familj eller par om man bor på samma adress.


Alla fält med * måste vara ifyllda för att kunna göra en bokning. Information om avbeställningsskydd kommer i bokningsbekräftelsen. Se även info i programmet.


Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.


Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (inga mellannamn).


Klicka här för att läsa regler.

Man
Kvinna
Ja, jag vill klimatkompensera, kostnad 300 kr/p (Duvres betalar resterande 300 kr/p)
Godkänn