Israel

för Unga Vuxna

1-9 september 2022

Res med unga vuxna till Israel med Citykyrkan Stockholm! 

Du som är ung vuxen (19-35 år) har möjlighet att åka med oss till Israel i september i år. 

Äntligen kan vi göra denna sedan så länge planerade resa. Pga covid pandemin fick vi skjuta upp allt men nu är den högaktuell igen. Fantastiskt!!! Såå spännande. Efter alla dessa resor som vi gjort under årens lopp vet vi att en resa till Israel tillsammans med andra, få dela upplevelsen av detta land och folk, att få se alla platser, ha möten med lovsång och inspirerande undervisning och samtidigt ha en rolig och händelserik resa är livsförvandlande. Vi har sett detta så många gånger. Så tveka inte - häng med!!

Vi kommer att under 9 dagar resa genom Israel från norr till söder och se fantastiska platser, höra om grymma mirakler som Gud gjort och gör fortfarande. I början på september flyger vi från Arlanda och under 9 dagar åker vi sedan till olika platser tillsammans med vår egen kvinnliga ”Indiana Jones ” guide Iren Kärrbrant som är en expert på Israel och talar flytande hebreiska! Med en vild blandning av att besöka coola platser samt att få en förståelse av Guds helt unika plan och syfte med detta
land och folk är en upplevelse som man inte glömmer i första taget! Vi kommer att bada, åka båt på Gennesarets sjö, shoppa i Old City i Jerusalem, besöka Trädgårdsgraven och Västra muren bla samt ha härliga möten med både lovsång och undervisning om Israels och judarnas dåtid, nutid och framtid! Och då kunna förstå hur vi som kristna är kopplade tillsammans med dem! Att vandra i häftiga Hiskiatunneln och guppa en stund i Döda Havet insmorda i hälsosam havslera är bara en del av allt vi kommer att vara med om under denna grymma vecka!ProgramReseledare: Jorge och Rosa Moreno.

Medledare: Gabriel och Judith Gallardo Lantz

Guide: Iren Kärrbrant
Pris:  16.480 kr* 

(preliminärt, pris beror på dollarkurs och fastställs i samband med bindande anmälningar i maj/juni)

Enkelrumstillägg:  5.000 kr

Rabatt i trebäddsrum: 850 kr p.p (2550 kr per rum) (förutsätter att det är tre personer i rummen)


Flygtider från Arlanda med Austrian (OS) på utresa och Swiss (LX) på hemresa: 

OS 312 01SEP Arlanda – Vien 0935 1150
OS 861 01SEP Vien – Tel Aviv 1320 1745

OS 860 09SEP Tel Aviv - Vien  0615 0900

OS 313 09SEP Vien - Arlanda 1225 1435


Köpenhamn och Göteborg på begäran - kontakta oss på info@duvres.se eller 0278-16005


Anmälningsavgift: 1.500 kr (Betalas först på vår uppmaning, preliminärt i maj 2022 och dras av då slutlikvid betalas i mitten på juli) 

Bagage 1 x 23 kg incheckat bagage + 8 kg handbagage.


I priset ingår flyg, flygplatsskatter, transfer mellan flygplats och hotell i Israel, del i dubbelrum, halvpension. Utflyktsprogram och entréavgifter enligt specifikation i program, lokala guider och erfaren reseledning.

Dricks till hotell, chaufför och guide tillkommer, ca 220 shekel


*Priset är inklusive rabatt på 300 kr om du betalar med bankgiro, banköverföring, Swish.
Vid betalning med kreditkort eller företagskort får ni ej denna rabatt. (Tills vidare är det dessutom inte möjligt att betala med kort till oss)
Obs. Vid banköverföring/swish-betalning/bankgirobetalning där pengarna dras från det konto som ert kort är kopplat till ska normalt avbeställningsskydd/reseförsäkring gälla som finns kopplat till ditt kort, men detta måste du kontrollera med din bank.
På så vis kan ni få resan till det rabatterade priset men ändå få med de försäkringar som finns på ditt kreditkort.Boka din resa

OBS! Bindningsfria bokningar utan anmälningsavgift gäller till maj 2022


Jag vill anmäla mig till Israelresan 1-9 september 2022

Det räcker med en anmälan per familj eller par om man bor på samma adress.


Alla fält med * måste vara ifyllda för att kunna göra en bokning. Information om avbeställningsskydd kommer i bokningsbekräftelsen. 


Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.


Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (övriga förnamn behövs ej).


Klicka här för att läsa regler.

Man
Kvinna
Godkänn