ISLAND

22-27 augusti 2021

Reseledare: Toni Duveskog

Guide: Petra Mazetti (sv.talande)


OBS! Resan blir i liten grupp - MAX 17 deltagare.


Program kommer snart

Island är ett fantastiskt vackert land, vi har plockat ut de bästa bitarna av allt ögongodis som landet erbjuder. Bada i varma källor, beskåda vackra vattenfall, se gejsrar spruta vatten långt upp i luften och vandra längs svarta lavastränder i Reynisfjara. Besök klyftan mellan kontinentalplattorna i Tingvalla och strosa i de mysiga gränderna i Reykjavik.

Obs. vid vandringen till Reykjadalurs varma källor måste du kunna vandra ca 10 km totalt på den utflykten, uppdelat i två etapper till och från de varma källorna där vi har ett längre stopp.Pris: ej klart

Avresa från  Arlanda eller Köpenhamn 

Flygtider från Arlanda med Iceland air: 

FI 307 Arlanda - Keflavik  13:55 - 15:10

FI 308 Keflavik - Arlanda 16:25 - 21:35


Flygtider från Köpenhamn med Iceland Air: 

FI 201 Köpenhamn - Keflavik 14:10 - 15:25
FI 202 Keflavik - Köpenhamn 16:25 - 21:55


Enkelrumstillägg: ej klart

Anmälningsavgift: 1.500 kr (dras av då slutlikvid betalas) Slutlikviden betalas mot faktura som vi skickar ut, och den skall betalas ca. 45 dagar före avresa.


Klimatpåverkan: Vi på Duveskogs reseservice arbetar aktivt med att värna om miljön. Som ett led i detta erbjuder vi nu alla våra kunder att klimatkompensera sin flygresa - om ni väljer att göra det betalar vi halva kostnaden och ni den andra halvan av kostnaden. Från och med hösten 2020 har vi valt att klimatkompensera genom ett trädplanteringsprojekt i Israel. Du kan läsa mer om projektet på denna sida: http://www.kkl.nu Att klimatkompensera genom detta projekt, för en tur och retur-resa från Sverige - Island kostar ca 250 kr/p. Ni betalar 125 kr/p och vi betalar resterande 125 kr/p. Att klimatkompensera minskar förstås inte utsläppen som flyget gör men på så vis kan vi åtminstone kompensera för de utsläpp vi är med och orsakar.


Välkommen att boka din plats redan nu!


Boka din resa


Ja, jag vill boka resan till Island 22-27 augusti 2021 

Det räcker med en anmälan per familj eller par om man bor på samma adress.


Alla fält med * måste vara ifyllda för att kunna göra en bokning. Information om avbeställningsskydd kommer i bokningsbekräftelsen. Se även info i programmet.


Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.


Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (inga mellannamn).


Klicka här för att läsa regler.

Man
Kvinna
Ja, jag vill klimatkompensera, kostnad 230 kr/p (Duvres betalar resterande 230 kr/p)
Nej tack, jag vill inte klimatkompensera.
Godkänn