ISLAND

19-24 augusti 2023

Reseledare: Toni Duveskog

Guide: svensktalande

 

OBS! Resan blir i liten grupp - MAX 17 deltagare.

1 plats kvar

 

Program

Island är ett fantastiskt vackert land, vi har plockat ut de bästa bitarna av allt ögongodis som landet erbjuder. Bada i varma källor, beskåda vackra vattenfall, se gejsrar spruta vatten långt upp i luften och vandra längs svarta lavastränder i Reynisfjara. Besök klyftan mellan kontinentalplattorna i Tingvalla och strosa i de mysiga gränderna i Reykjavik.

Obs. vid vandringen till Reykjadalurs varma källor måste du kunna vandra ca 10 km totalt på den utflykten, uppdelat i två etapper till och från de varma källorna där vi har ett längre stopp.

 

 

Pris: 15.950 kr*

Enkelrumstillägg: 3.200
Anmälningsavgift: 1.500 kr (dras av då slutlikvid betalas) Slutlikviden betalas mot faktura som vi skickar ut, och den skall betalas ca. 45 dagar före avresa.

 

Avresa från  Arlanda eller Köpenhamn 

 

Preliminära flygtider från Arlanda med Iceland air, 1 plats 

Arlanda - Keflavik  16:45 - 18:00

Keflavik - Arlanda 16:25 - 21:35

 

Flygtider från Köpenhamn med Iceland Air, flygtillägg 350 kr, 1 plats

Köpenhamn - Keflavik 16:55 - 18:10
Keflavik - Köpenhamn 16:30 - 21:40

 

*Priserna som är angiven gäller med rabatt på 400 kr som du får vid betalning via bankgiro, banköverföring eller Swish.

Vid betalning med kort får ni ej denna rabatt.  Om ni önskar betala med kreditkort måste ni meddela oss det via mail eller i meddelandefältet på er anmälan. Då skickar vi en betal-länk som ni använder för betalning med kort.
Obs. Vid banköverföring/swish-betalning/bankgirobetalning där pengarna dras från det konto som ert kort är kopplat till ska normalt avbeställningsskydd/reseförsäkring gälla som finns kopplat till ditt kort, men detta måste du kontrollera med din bank.
På så vis kan ni få resan till det rabatterade priset men ändå få med de försäkringar som finns på ditt kreditkort.

 

Välkommen med!

 

Boka din resa


Ja, jag vill boka resan till Island 19-24 augusti 20213

Det räcker med en anmälan per familj eller par om man bor på samma adress.


Alla fält med * måste vara ifyllda för att kunna göra en bokning. Information om avbeställningsskydd kommer i bokningsbekräftelsen. Se även info i programmet.

 

Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.

 

Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (inga mellannamn).

 

Klicka här för att läsa regler.

Man
Kvinna
Godkänn