ISLAND

18-24 augusti 2020

ISLAND ÖPPNAR UPP FÖR TURISM FRÅN DEN 15 JUNI 2020
Det kan nu anses som i stort sett riskfritt att besöka Island då antalet smittade nästan är nere på 0 (för närvarande 12 smittade som hålls isolerade). Det finns heller inga nya smittade de fem senaste dagarna, trots omfattande testning. Island har nu bestämt att man öppnar upp sina gränser från och med 15 juni. Personer som reser till Island behöver inte längre genomgå karantän. 

Men för att få fortsätta in i landet kommer alla att behöva visa upp intyg på att de inte bär på Covid-19, eller så kommer man att genomgå ett test på flygplatsen. Den som inte är smittad får komma in i landet, och den som bär på viruset måste genomgå två veckors karantän. Så det innebär i praktiken att vi rekommenderar att man tar med sig ett intyg hemifrån. Vi kommer självklart att återkomma närmare med uppgifter vad som krävs för ett sådant intyg.


Ta del av vårt bokningserbjudande just nu och säkra din plats utan att behöva betala anmälningsavgift. När vi vet alla detaljer kring hur det kommer fungera med intyg för inresa mm kontaktar vi er och först då måste ni gå vidare med en bindande anmälan.


Reseledare: Toni Duveskog

Guide: Petra Mazetti (sv.talande)


OBS! Resan blir i liten grupp - MAX 17 deltagare.

4 platser kvar


Program

Island är ett fantastiskt vackert land, vi har plockat ut de bästa bitarna av allt ögongodis som landet erbjuder. Bada i varma källor, beskåda vackra vattenfall, se gejsrar spruta vatten långt upp i luften och vandra längs svarta lavastränder i Reynisfjara. Besök klyftan mellan kontinentalplattorna i Tingvalla och strosa i de mysiga gränderna i Reykjavik.

Obs. vid vandringen till Reykjadalurs varma källor måste du kunna vandra ca 10 km totalt på den utflykten, uppdelat i två etapper till och från de varma källorna där vi har ett längre stopp.Pris: 14.890 kr

Avresa från  Arlanda (Köpenhamn på begäran)

Preliminära flygtider från Arlanda med Iceland air: 

FI 307 Arlanda - Keflavik  13:50 - 15:05

FI 308 Keflavik - Arlanda 11:05 - 16:15


Preliminära flygtider från Köpenhamn med Iceland Air: (4 platser)

FI 201 Köpenhamn - Keflavik 07:30 - 08:40 1)
FI 202 Keflavik - Köpenhamn 18:55 - 23:55 2)

1) Ni landar alltså 6,5 timme före gruppen. Ni kan på egen hand ta en taxi till t.ex. blå lagunen eller Reykjavik. Ni behöver då vara tillbaka och möta övriga gruppen på flygplatsen i tid (eller hitta annan lämplig upplockningsplats längs övriga gruppens rutt).

2) Vid hemresan flyger ni 2,5 timme efter gruppen till Arlanda och får därmed lite längre väntetid på flygplatsen innan ert flyg går. 


Enkelrumstillägg: 3400 kr

Anmälningsavgift: 1.500 kr (dras av då slutlikvid betalas) Slutlikviden betalas mot faktura som vi skickar ut, och den skall betalas ca. 45 dagar före avresa.


Klimatpåverkan: Vi på Duveskogs reseservice arbetar aktivt med att värna om miljön. Som ett led i detta erbjuder vi nu alla våra kunder att klimatkompensera för flyget - om ni väljer att göra det betalar vi halva kostnaden och ni den andra halvan av kostnaden. Under 2020 har vi valt att klimatkompensera genom ett trädplanteringsprojekt i Etiopien du kan läsa mer om projektet på denna sida: https://klimatkompensera.se/projekt-sodo/Att klimatkompensera genom detta projekt, för en tur och retur-resa från Sverige - Island kostar ca 460 kr/p. Ni betalar 230 kr/p och vi betalar resterande 230 kr/p. Att klimatkompensera minskar förstås inte utsläppen som flyget gör men på så vis kan vi åtminstone kompensera för de utsläpp vi är med och orsakar.


Välkommen att boka din plats redan nu!


Boka din resa


Ja, jag vill boka resan till Island 18-24 augusti 2020 

Det räcker med en anmälan per familj eller par om man bor på samma adress.


Alla fält med * måste vara ifyllda för att kunna göra en bokning. Information om avbeställningsskydd kommer i bokningsbekräftelsen. Se även info i programmet.


Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.


Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (inga mellannamn).


Klicka här för att läsa regler.

Man
Kvinna
Ja, jag vill klimatkompensera, kostnad 230 kr/p (Duvres betalar resterande 230 kr/p)
Nej tack, jag vill inte klimatkompensera.
Godkänn