ISLAND

18-24 augusti 2020

Reseledare: Toni Duveskog

Guide: Petra Mazetti (sv.talande)


OBS! Resan blir i liten grupp - MAX 17 deltagare.


Program

Island är ett fantastiskt vackert land, vi har plockat ut de bästa bitarna av allt ögongodis som landet erbjuder. Bada i varma källor, beskåda vackra vattenfall, se gejsrar spruta vatten långt upp i luften och vandra längs svarta lavastränder i Reynisfjara. Besök klyftan mellan kontinentalplattorna i Tingvalla och strosa i de mysiga gränderna i Reykjavik.

Obs. vid vandringen till Reykjadalurs varma källor måste du kunna vandra ca 10 km totalt på den utflykten, uppdelat i två etapper till och från de varma källorna där vi har ett längre stopp.



Pris: 14.890 kr*

Avresa från  Arlanda (Köpenhamn på begäran)

Preliminära flygtider från Arlanda med Iceland air: 

FI 307 Arlanda - Keflavik  13:50 - 15:05

FI 312 Keflavik - Arlanda 16:25 - 21:20


Preliminära flygtider från Köpenhamn med Iceland Air: (4 platser)

FI 201 Köpenhamn - Keflavik 07:30 - 08:40 1)
FI 202 Keflavik - Köpenhamn 18:55 - 23:55 2)

1) Ni landar alltså 6,5 timme före gruppen. Ni kan på egen hand ta en taxi till t.ex. blå lagunen eller Reykjavik. Ni behöver då vara tillbaka och möta övriga gruppen på flygplatsen i tid (eller hitta annan lämplig upplockningsplats längs övriga gruppens rutt).

2) Vid hemresan flyger ni 2,5 timme efter gruppen till Arlanda och får därmed lite längre väntetid på flygplatsen innan ert flyg går. 


Enkelrumstillägg: 3400 kr

Anmälningsavgift: 1.500 kr (dras av då slutlikvid betalas) Slutlikviden betalas mot faktura som vi skickar ut, och den skall betalas ca. 45 dagar före avresa.

*Priset är inklusive rabatt på 350 kr om du betalar med bankgiro, banköverföring, Swish eller DEBET-kort.Vid betalning med kreditkort eller företagskort får ni ej denna rabatt.Obs. Vid banköverföring/swish-betalning/bankgirobetalning där pengarna dras från det konto som ert kort är kopplat till ska normalt avbeställningsskydd/reseförsäkring gälla som finns kopplat till ditt kort, men detta måste du kontrollera med din bank. På så vis kan få resan till det rabatterade priset men ändå få med de försäkringar som finns på ditt kreditkort.


Klimatpåverkan: Vi på Duveskogs reseservice arbetar aktivt med att värna om miljön. Som ett led i detta erbjuder vi nu alla våra kunder att klimatkompensera för flyget - om ni väljer att göra det betalar vi halva kostnaden och ni den andra halvan av kostnaden. Under 2020 har vi valt att klimatkompensera genom ett trädplanteringsprojekt i Etiopien du kan läsa mer om projektet på denna sida: https://klimatkompensera.se/projekt-sodo/Att klimatkompensera genom detta projekt, för en tur och retur-resa från Sverige - Island kostar ca 460 kr/p. Ni betalar 230 kr/p och vi betalar resterande 230 kr/p. Att klimatkompensera minskar förstås inte utsläppen som flyget gör men på så vis kan vi åtminstone kompensera för de utsläpp vi är med och orsakar.


Välkommen att boka din plats redan nu!


Boka din resa


Ja, jag vill boka resan till Island 18-24 augusti 2020 

Det räcker med en anmälan per familj eller par om man bor på samma adress.


Alla fält med * måste vara ifyllda för att kunna göra en bokning. Information om avbeställningsskydd kommer i bokningsbekräftelsen. Se även info i programmet.


Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.


Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (inga mellannamn).


Klicka här för att läsa regler.

Man
Kvinna
Ja, jag vill klimatkompensera, kostnad 230 kr/p (Duvres betalar resterande 230 kr/p)
Nej tack, jag vill inte klimatkompensera.
Godkänn