Grekland

26 sept - 5 okt 2020

Reseledare: David Duveskog och Gert-Ove Liw 

Med svensktalande guidning. 

(Om oförutsedda händelser inträffar, kan det bli en engelsktalande guide som då tolkas.)


Program

David är en av våra mest erfarna reseledare som lett
resor till ett 10-tal länder och själv jobbat som biståndsarbetare i Afrika i
över 10 år. David har lett flera uppskattade resor till många länder. Vid sin sida har han pastor Gert-Ove Liw som bidrar med sång, musik och betraktelser.


Följ med till nya testamentets värld där vi färdas i Paulus fotspår.
Vi besöker platser från världsarvslistan - bland annat de fantastiska klostren i Meteora.
 Vi njuter några härliga dagar vid stranden vid semesterorten Loutraki och avslutar sedan resan i Aten. Möjlighet till förlängning.


Prel. pris: 14 300kr**

(Priset fastställs 6 månader innan resan. Vi planerar för en resa på minst 25 personer och priset är då beräknat till 14 300* kr. Resan genomförs även om antalet är färre ner till 25 personer men priset blir då med ett påslag 500 kr och endast med en reseledare.) 


Avresa från: Arlanda, Göteborg och Köpenhamn.

Flygtider:  

26 SEP Arlanda-Thessaolniki 16:30-20:40

05 OCT Athen-Arlanda 20:40-23:15 


Hotel: Anatolia, Thessaloniki (3 nätter)
Famisi Eden Hotel, Kalambaka (1 natt)

Park Hotel, Loutraki (5 nätter)

Enkelrumstillägg: 2000 kr

Förläng resan på ön Poros:
Avsluta resan med fem härliga dagar på Poros. Ön ligger bara en tio minuters färjeresa bort och bjuder på sol och bad för den som önskar.
Pris för förlängning: Ca 3500 kr/pers
(Transfers, halvpension och del i dubbelrum på 4 stjärnigt turisthotell ingår.)


Anmälningsavgift: 2000 kr (dras av då slutlikvid betalas) Slutlikviden betalas mot faktura som vi skickar ut, och den skall betalas ca. 5-6 veckor före avresa.


** *Priset är inklusive rabatt på 400 kr om du betalar med bankgiro, banköverföring, Swish eller DEBET-kort. Vid betalning med kreditkort eller företagskort får ni ej denna rabatt. Obs. Vid banköverföring/swish-betalning/bankgirobetalning där pengarna dras från det konto som ert kort är kopplat till ska normalt avbeställningsskydd/
reseförsäkring gälla som finns kopplat till ditt kort, men detta måste du kontrollera med din bank. På så vis kan få resan till det rabatterade priset men ändå få med de försäkringar som finns på ditt kreditkort.

Klimatpåverkan: Vi på Duveskogs reseservice arbetar aktivt med att värna om miljön. Som ett led i detta erbjuder vi nu alla våra kunder att klimatkompensera för flyget - om ni väljer att göra det betalar vi halva kostnaden och ni den andra halvan av kostnaden. Under 2020 har vi valt att klimatkompensera genom ett trädplanteringsprojekt i Etiopien du kan läsa mer om projektet på denna sida: https://klimatkompensera.se/projekt-sodo/ Att klimatkompensera genom detta projekt, för en tur och retur-resa från Sverige - Grekland kostar ca 330 kr/p. Ni betalar 165 kr/p och vi betalar resterande 165 kr/p.Att klimatkompensera minskar förstås inte utsläppen som flyget gör men på så vis kan vi åtminstone kompensera för de utsläpp vi är med och orsakar.


Boka din resa här!


Ja, jag vill anmäla mig till 
Grekland 26 sep - 5 okt 2020

Det räcker med en anmälan per familj eller par om man bor på samma adress.


Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.


Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (inga mellannamn).

Man
Kvinna
Ja, kostnad 165 kr/pers (Duvres betalar resterande 165kr/pers)
Nej
Godkänn
Ja
Nej