PARIS & NORMANDIE

5-10 september 2018 

Reseledare: TONI DUVESKOG

med svensktalande guide

Program

En väldigt intressant resa. Jag har nu länge planerat för hur vi ska lägga upp en lyckad resa som innehåller mina personliga favoriter Normandie, Mont St Michel och Paris. 


Vi guidas av en mycket professionell guide genom Frankrike fyra av dagarna på resan och erfarne reseledaren Toni Duveskog är förstås med hela tiden.

Vi ser storslagna platser från landstigningen under andra världskriget, den magiska klippön Mont St Michel, solkungens palats i Versailles och de viktigaste sevärdheterna i Paris.


Pris: 10.950 kr

Avresa från Stockholm (Arlanda) direktflyg med SAS. 

Avresa från Göteborg och Köpenhamn kan ordnas vid begäran.
Preliminära flygtider från Arlanda:
Utresa: 10:40-13:10 
Hemresa: 19:30-21:55

Enkelrumstillägg: 1700 kr
Anmälningsavgift: 1.500 kr (dras av då slutlikvid betalas) Slutlikviden betalas mot faktura som vi skickar ut, och den skall betalas ca. 5-6 veckor före avresa.

Välkommen att boka din plats!


Det är följande regler som gäller på resan till Frankrike

Man anmäler sig till resan genom att betala anmälningsavgift på 1500 kr / pers. Slutlikviden skall erläggas senast 65 dagar innan avresa. 

Fram till 65 dagar innan avresan kan man avboka till en kostnad på 700 kr. 

65 - 35 dagar före avresa kostar en avbokning 50 % av resans pris. 

35 - 0 dagar före avresa kostar en avbokning 100 % av resans pris.

Boka din resa

Ja, jag vill anmäla mig till Frankrike 5-10 september 2018
Alla fält måste vara ifyllda för att kunna skicka. Viktigt att ni meddelar om avbeställningsskydd önskas, då detta måste bokas i samband med anmälan. Se info i broschyr


Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.


Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (inga mellannamn).


Man
Kvinna
Godkänn
Klicka här för att betala anmälningsavgiften