Vandringsresa Cinque Terre - Italien

3-10 oktober 2023.

Reseledare: Toni Duveskog

Jag känner mig ödmjuk inför det faktum att resan och jag som reseledare fått idel toppbetyg i utvärderingarna från samtliga resenärer på denna resa tidigare år. Jag strävar ändå för att göra små förbättringar för varje gång. Välkommen med!

Program kommer snart

Denna resa har blivit fullbokad tidigt vid båda tidigare tillfällen, så boka snarast för att säkra din plats. Max 25 personer.

 

Följ med på härliga vandringar i nationalparken Cinque Terre känd för sina charmiga fem byar längs Italienska västkusten. Vi gör dagsetapper på 5-7 km mellan de fem pittoreska byarna längs Italienska västkusten i sagolik miljö. Vi passar även på att utforska Pisa och det välkända lutande tornet.

 

NYHET! Nu utökas resan med en dag:

Du har då möjlighet att boka en dagsutflykt i vackra Toscana och vindistriktet Chianti med besök på flera charmiga vingårdar och vinprovning.

Möjlighet finns också att t.ex. åka på en dagsutflykt till Florens eller koppla av på medelhavets stränder utanför Pisa eller ha en lugn och skön dag i Pisa.

 

Grundpris: 11.550 kr
Enkelrumstillägg: 2.850 kr

Hotell 3-8 oktober i La Spezia:

I grundpriset ingår rum på Venezia Hotel. Detta är ett enkelt hotell med små men fräscha rum och en enkel men tillräcklig frukost. Klicka för att se mer info om Hotel Venezia

Uppgradering: Vill ni ha lite högre standard på boendet, större rum och generösare frukost kan ni uppgradera er till Superior room på Firenze Continentale hotell 4* som ligger på andra sidan gatan från Venezia Hotell. Klicka för att se mer info om Hotel Firenze TILLÄGG för uppgradering 2500 kr/person. (Uppgradering är ej möjligt i enkelrum)

Läget på båda hotellen är fantastiskt med endast 100 m till Tågstationen som vi dagligen går till för att komma till de fem byarna i Cinque Terre. 

Hotell 8-10 oktober i Pisa:

I Pisa bor vi allihop på NH Hotell, Klicka för att se mer info om Hotel Firenze

 

Anmälningsavgift: 1500 kr (dras av då slutlikvid betalas) Slutlikviden betalas mot faktura som vi skickar ut, och den skall betalas ca. 60 dagar före avresa.

 

Avresa från Arlanda med Norwegian direktflyg

03OCT Arlanda - Pisa   10.00 - 12.55
10OCT  Pisa - Arlanda   13.35 - 16.30

 

Resa från Göteborg eller Köpenhamn - kontakta oss för alternativ. På telefon 0278-16005 eller på mail info@duvres.se

 

Följande ingår: Flyg, flygskatter, transfers i Italien och utflykter enligt program, del i dubbelrum, frukost dagligen, 2 middagar, reseledarservice under hela resan, tre dagars Cinque Terre-card som inkluderar bl.a. fria tågresor och vandring längs lederna i nationalparken, lokal engelsktalande guide på två vandringar.

Tillkommer: Dricks 25€/person som gemensamt från gruppen delas ut till guider, busschaufför och hotell. Luncher och fem middagar. Inträde till tornet i Pisa om ni väljer till det (ca 25€).

 

OBS! För att kunna delta i våra gemensamma vandringar och till fullo kunna ta del av resans innehåll förväntas du kunna vandra ca 5-7 km i mycket ansträngande/kuperad terräng motsvarande svensk fjällvändring. Det är ofta höga trappsteg längs lederna både uppför och nedför. Vandringarna inleds med ett par km i kraftigt motlut då vi tar oss uppför sluttningarna och andra halvan är mestadels nerför sluttningarna mot vårt mål på vandringen.

Underlaget varierar, ojämna stenlagda partier byts av mot fina grusstigar, ibland är det smala passager som gör att man får stanna till och släppa fram mötande vandrare.

 

*Priserna som är angiven gäller med rabatt som du får vid betalning via bankgiro, banköverföring eller Swish. Vid kortbetalning via våran hemsida, får du ej denna rabatt och 250 kr tillkommer på priset. Obs. Vid betalningar där pengarna dras från det konto som ditt kort är kopplat till, ska normalt avbeställningsskydd/reseförsäkring ingå om det finns kopplat till ditt kort. Detta måste DU kontrollera hos din bank.

OBS! Sen mars 2020 är det inte längre möjligt att betala till oss med kort. Det är oklart när det kan bli möjligt igen, men förhoppningsvis innan årsskiftet 22/23

Ja, jag vill anmäla mig på resan till Cinque Terre 3-10 oktober 2023.

Det räcker med en anmälan per familj eller par om man bor på samma adress.

Om ni bokar dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.

 

Anmälan


Man
Kvinna
Arlanda Pris 11.550 kr
Göteborg / Köpenhamn / Oslo - vi kontaktar dig för alternativ och pris
Dubbelrum, Venezia
Enkelrum, Venezia hotell, +2.850 kr
Superior dubbelrum, Firenze +2.500 kr/p
Godkänn