Följ med till 

Israel

Tid: 29 okt - 5 nov 2017

Program

Klassisk rundresa med Nasareth, Galileen och Jerusalem.


Kaplan och kvällsföreläsare är Carl-Erik Sahlberg
känd för sitt framgånsgrika ledarskap i st Clara Kyrka under 20 års tid. Numera bosatt i Tanzania, men ofta anlitad som gästpredikant i Sverige. Som reseledare följer Amalia Jonäll med som jobbar på Duveskogs Reseservice. 
Svensktalande guide


Klicka här för att läsa mer om din reseledare

Endast 3 plats kvar! 

Pris: 14 500 kr 
Flyg från Arlanda med Air Berlin.
Preliminära flygtider:
29/10 06:05 - 16.30 // 5/11 17:20 - 23:15

Enkelrumstillägg:  4000 kr
Barnrabatt: 2000 kr (Gäller för barn under 12 år som delar rum med 2 betalande vuxna). 

Anmälningsavgift: 1.500 kr (dras av då slutlikvid betalas) Slutlikviden betalas mot faktura som vi skickar ut, och den skall betalas ca. 5-6 veckor före avresa.

I priset ingår flyg, flygplatsskatter, transfer mellan flygplats och hotell i Israel, del i dubbelrum, halvpension. Utflyktsprogram och entréavgifter enligt specifikation i program, lokala guider och erfaren reseledning. 
Boka din resa

Ja, jag vill anmäla mig till Israelresan 29 okt - 5 nov 2017 
Alla fält måste vara ifyllda för att kunna skicka. Viktigt att ni meddelar om avbeställningsskydd önskas, då detta måste bokas i samband med anmälan. Se info i broschyr


Om ni bokat dubbelrum och ej har egen resekamrat, kan inte vi garantera att vi kan ordna rumskamrat. Om vi inte har någon som ni kan dela rum med tillkommer ett enkelrumstillägg.


Det är viktigt att ni stavar namnen på exakt som de stavas i passet! Endast tilltalsnamn och efternamn (inga mellannamn).


Klicka här för att läsa regler

Godkänn
Klicka här för att betala anmälningsavgiften